2777
2789
عنوان

زن داداشم باعث ننگ و خجالتمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 44361 بازدید | 291 پست
کمتر دروغ بگو اول صبحی😑

ببین من نمیگم دروغ میگن یا راست ولی عین شرایطی که گفتن رو دیدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درد دل خواستم بکنم نه دروغ دارم نه هیچی چون ما ادم های مذهبی هستیم دروغ نداریم الانم چون خونه باب ...

ولشون کن.

اینجا چون گفتی زنداداشم اینطوریه همه بهت حمله کردن. اگر میگفتی خواهرشوم این خصوصیات رو داره همه باهات موافقت میکردن و هم صدا میشدن. 

نمونه زن داداشت دیدم...چندین نفر 

بنده خداها  شیرین عقل بودن

هرجا میرفت از خصوصی ترین لحظاتشون .رابطه...حمام...خریداشون و..میگفت.. یادمه بهش میگفتن نگو زشته.ولی دست بردار نبود.دیگه ولش کردن

نام کاربریم اشتباه نوشتم.روباه پیر میخواستم باشه که بعدا متوجه شدم غلط نوشتم.🫨
استاتر من کاملا درکت میکنم...یه زن داداش دارم روزی که داداشم گفت اینو میخام کلا از یه استان دیگه هست ...

منم دقیقا دیدم

من دکتری دارم ایشون سیکل 

نامزد بودیم به من گفتن تحصیلات تا یه جایی خوبه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من درد دل خواستم بکنم نه دروغ دارم نه هیچی چون ما ادم های مذهبی هستیم دروغ نداریم الانم چون خونه باب ...

از اشاره بی موردت به مذهبی بودت قشنگ معلومه قصد و غرض داری و اتفاقا مشخص شد قطعا داری دروغ میگی

متاسفم برات

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

حالا اگه خودت خیلی بافرهنگ و عاقلی تاپیک رو قفل کن تا  هزاران نفر در موردلیزر زنداداشت نظر ندادن

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
قسم زیاد خوردم از اول تاپیک واقعا نمیدونم چه کنم ماها همه درمونده شدیم از کاراش بگم باید کتاب بنویسی ...

کاراش براتون بی اهمیت باشه و زیاد پیگیرش نباشید اون وقت  خودتون راحت تر هستید. اگر برادرتون دوستش داره و باهاش اکی هست به نظرم شما زیاد به اون و کاراش فکر نکنید و تمرکزتون روی پیشرفت روز به روز خودتون باشه. حتما خیلی توی ذهنتون براتون مهم هست که اینقدر روی رفتارهاش فکر می کنید و دقیق هستید ولی به نظرم هر کس رفتار و منش منحصر به فرد خودش رو داره و ما نمی تونیم کسی رو تغییر بدیم این حرص خوردن ها  اون رو عوض نمی کنه پس بگو بی خیال به من چه که چه جوریه و چه رفتاری داره من باید روی زندگی خودم تمرکز کنم

حالا بذاسی گیر میدیم اما هر کدوممون بریم ی دختر از سطح اقتصادی پاینتر بگیریم بعد ی مدت دیگه خودش رو ...

دقیقا .منم تو عمرم دیدم .حرف مضرات سوسیس و کالباس و عدم بهداشت سوسیس کالباس بود ،خانومه می‌گفت ما فقط از یه جا میگیریم خیابون بالای شهر و ...

میگفتم مگه کالباس سوسیس های اون طرز تهیه جدایی داره ؟ می‌گفت نه .فقط چون بالای شهره ☺️

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
وییی واقعا خجالت میکشم این کارارو میکنه قبلا چادر  مانتو میپوشید با دامن و شلوار گشاد الان با ب ...

ببین عزیزم هر ادمی میره سراغ هم تراز خودش قطعا ایشون ویژگی مثبتی داشتن که برادرت انتخابش کرده ،شاید به خاطر همین سادگیش انتخابش کرده 

هر ادمی وقتی مهاجرت کنه تغییر میکنه و میخواد متناسب با محیطی که توش زندگی میکنه پیش بره ، حالا اگه اطرافیانش ادمهایی باشن که غرق چشم و هم چشمی باشن قاعدتا ایشون هم مجبوره شبیه به اونها بشه یا نه انسانهایی باشن که اخلاقیات براشون مبنا باشه اوضاع جور دیگه ای پیش میره 

حالا شما میگی مژه کاشته خوب عادی الان خیلی ها مژه میکارن 

چرا باید باعث خجالت شما بشه 

نه دیگه اینو دیگه نمیتونید بگید ..خدائیش الان دور و زمونه ای هست که یه پسر به صرف یکبار دیدن ظاهر یه ...

بله هست ،کم هم نیست چنین افرادی،من که نگفتم منطقیه،ولی می دونم هست و حتی چند مورد دیدم،پسر حتی خونه ی دختر هم بلد نیست ،میگه ی دختری فلانجا دیدم برید برام پیگیر بشید،