2777
2789
عنوان

زن داداشم باعث ننگ و خجالتمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 44350 بازدید | 291 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بادیدن متن اخرپستت حس کردم دوتاپسر دارن جایی دعوامیکنن😂

ببینم الان موضوع انحراف نمیدی ب من ک لیزر زن داداش اسی فراموش شه😭😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.} در دسترس نمیباشد خدانگهدار❤️‍🩹

مطمئنا با بد کردن زنداداشتون صرفا کل خانواده ات رو زیر سوال میبری به دلایل زیر 

برادر شما این خانم رو پیشنهاد دادن پس یعنی از قبل ایشون رو میشناختن ..اگر اخلاق زن داداش شما اینجوری باشه باید به عقل برادر شما شک کرد که همچین انتخابی داشته .

اگر عقل برادر شما مشکل داره پس احتمالا یا ژنتیکی هست یا اکتسابی که در هر دو صورت باز هم به خانواده بر میگرده ...(به لحاظ تربیتی )

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
خانوما تعجب نکنید منم برام پیش اومده یکی از فامیلامون لیزر کرده بود تا نصفه کشید پایین نشون داد منم ...

همین دیروز دوستم تو جمع زنونه ای که دور همی داشتیم یه کوچولو کشید پایین نشون داد که ببینید چه خوب شده..

بعد قیافه ما🤯🥴

یه زن دایی دارم دقیقا مثل زن داداش شما

وییی واقعا خجالت میکشم این کارارو میکنه قبلا چادر  مانتو میپوشید با دامن و شلوار گشاد الان با بلیز شلوار تو شهر میگرده رفته مژه مصنوعی زده خدا منو ببخشه شبیه عقب مونده ها شده به ما گفت کاشتم وقتی هم باهامون حرف میزنه دهنشو کج میکنه 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
وییی واقعا خجالت میکشم این کارارو میکنه قبلا چادر  مانتو میپوشید با دامن و شلوار گشاد الان با ب ...

سعی کن خواهرانه هدایتش کنی وگرنه ولش کن دیگع تف سربالاست ابروی داداشت وسطه

باورنکردم  داستان بهتری بساز  دیدین نی نی سایت این موصوعات پربازدید میشن ازخودتون میسازی ...

شما باور نکن وقتی من میگم عتیقه اس الکی نمیگم با همین وجودم مامان بابام میگن از گل نازک تر بهش نگین

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
یا کرم خریده بود هرررررجا میرفت این کرمو با خودش میبرد تو کیفش به همه نشون میده از مرد تا زن بعد مثل ...

خب ببین اینا همه ریشه روانشناختی داره اگر بشینی باهاش صحبت کنی درست میشه البته با مهربونی