سلام.خیلی اعصابم دست همسرم خورده.دوتاشغل قاطی هم انداخته روی هم رفته درامدش به ۳۰ نمیرسه.اگخ بیست وخوردگی بشه.کل زندگی انگترتنهام.صبح میره ظهرمیاد میخوابه.عصرمیره شب میادمیخوابه.منم کارمیکنم کلی پولم ازم گرفته.درحالیکه چندشب پیش یثنشستم فکرکردم دیدم اقا تو این زندگی خرجای خودم بغیرازخوردوخوراک خونه خودم دارم میدم.کل لباسی که توی این ۵ سال زندگی مشترک برامن گرفته ۲ میلیون نشده.سر زایمانم یه بخشی از هزینه بیمارستان خودم دادم.دندونش میخواست درست کنه من پولشو دادم.خیلی هم بی ضبط وانضباطه.وسیله های خونه تاحالا چندبار با استفاده نادرست خراب کرده.خیلی بی انضباط بودنش ازارم میده و قول میده عمل نمیکنه.حساب کتاب دخل وخرج مغازه واموندشم نداره.چکارکنم منضبط بشه حریفش نشدم.تاحالاچندبارباهاش صحبت کردم.توی خونه سازی هم هست بالای صد میلیون تاحالا ازمن گرفته.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!