2777
2789
عنوان

زن داداشم باعث ننگ و خجالتمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 44349 بازدید | 291 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ،اگه شرایط خودش و خانوادش رو میدونستین چیه چرا رصلا رفتین خواستگاری؟ اگر هم داداشت خودش خواسته و اصرار داشته با این خانوم ازدواج کنه که بحث جداست خودش با آگاهی از شرایط ازدواج کرده پس باید خودش از پس مدیریت زندگی و خانومش بربیاد.

در ضمن خودت رو ناراحت نکن بهترینش هم بگیری بازم یک عیبی وجود داره.

چه زیباست امیدوار بودن و با امید زندگی کردن...نه امید به خود که غرور است، نه امید به دیگران که حماقت است. امید به خدا منبع تمام آرامشهاست...

خانوما تعجب نکنید منم برام پیش اومده یکی از فامیلامون لیزر کرده بود تا نصفه کشید پایین نشون داد منم چش و دهنم بااااز😂😂😂😂

فک کنم زن داداش اسی بوده فامیلمون😁😂😂

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

دقیقاااااااا.چقدر خوب بود اون موقع ها تا س و چهار شب بیدار بودم ب عشق نی نی سایت و تاپیک هاش و جنجال ...

ددقیقا، تا پست آخر نمیخوندم خوابم نمیبرد بعد پربازدیدا معمولا تاپیکایی بود ک همه حضورداشتن وهمه حرفی برای گغتن، نه مث الان ک یکی یه ماجرای خیالی درمورد خودش میگه وقفل هم میکنه وپربازدیدم میشه

واقعا کم اوردم شوهرم میگه زن داداشت چرا این کارارو میکنه ولی من حرفی ندارم بزنم الان میاد همه مارو میخواد نگاه کنه پشت چشم نازک میکنه نمیدونم چرا واقعا😐غذاشو میاریم میشینه میخوره بعد پامیشه میره تو اتاق تا راند بعدی حداقل بشقاب خودشو جمع نمیکنه

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
مثلا رفته لیزر بیکینی و زیر بغل فقط بعد پیش هررررررکسی از اقوام ما میشینه میکشه پایین و نشون میده و ...

من متن رو نخوندم کلاا ولی این چرت و پرتا چیه میگی خدایی!؟؟؟

ادمم عاقل میاد این کار بکنه :/

والا دیوونه دیونشم اینی ک شما میگی نمیکنه ...

جمع کن بساطط و تا جمع اش نکردم براتت 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}