2777
2789
عنوان

زن داداشم باعث ننگ و خجالتمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 44349 بازدید | 291 پست
واقعا به شهری رو روستایی نیست زن داداشتون کم عقل و بی لوله انقدرا روستایی هستن با وقار  و باشخص ...

اره واقعا نیستن روستایی ها اینجوری من خودم  و خانوادم اصالتمون روستاییه با افتخار

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
ما داریم از وجود این ادما رنج میبریم و دنبال راه حل یا درد دل هستیم ولی بقیه مسخره میکنن و تهمت دروغ ...

عفریته ی این مدلی خونه بابای منم هستم زالو خون مکش ینی قسم خورده انگار تا قرون اخر پول بابامو نکشه بالا ول نکنه

بهش بگو اسمس بده بگو زشته مسخرت میکنن بیکینیتو نشون نده

یا به یکی از اقوامتون بگو بهش بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی ما یه هم چین آدمی رو تو خانواده مون داریم

یه وضعی بودا....داغون

بعد از جیب شوهره به یکم پول رسید

الان به شدت عقده ای

دقیقا دهن کج میکنه

به بچه ش بی ادبی یاد میده 

دررررروووووغ گوی به تمام معنا 

بی ادب و رک گو و بی حیا

من مدت هاست قطع ارتباط کردم ...

آی دقیقا. .دست رو دلم نزار که پره خواهر😂 دیپلم داره بعد داداشم از اول عاشق درس خوندن. ..تا الان چن ...

ای گفتی 

بعد حواسشون هست شوهرشون با خانواده اش ارتباط نداشته باشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
حالا اون که یا حسادت کرده ،یا اعتقادش این بوده.شما هم ازین مورد در جهت معرفی و پزولاسیون خودت استفاد ...

والله من تا حالا تحصیلاتم رو توی خانواده ایشون نگفتم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
استاتر من کاملا درکت میکنم...یه زن داداش دارم روزی که داداشم گفت اینو میخام کلا از یه استان دیگه هست ...

یکی هم درکم کنه واسم کافیه نظرت ارامش داشت واسم ممنون قشنگم نمیدونم چرا خمه پریدن بهم درصورتی که از این ادما هست واقعا زن داداشمم ادم بی حیا به گفته ما و با نمک و دلقک به گفته خودشه با خنده و شوخی این کارارو میکنه که بقیه بخندن یا عادتی که داره همه رو مسخره میکنه همه روووو

چرا؟ واقعا همینطوره هیچ وقت نفهمیدم چرا؟

نمیدونم 

ولی حدس میزنم خودشون به ضعفشون در زندگی اگاه هستن

و میترسن خانواده همسرشون اینو به روی شوهرشون بیارن

استاتر من کاملا درکت میکنم...یه زن داداش دارم روزی که داداشم گفت اینو میخام کلا از یه استان دیگه هست ...

آفرین به مامان. 

بخدا میگن فقط همینو میخوام مثل داداش من

میگفت هیچ کمکی هم از شما نمیخوام میرم روی پاهای خودم وایمیستم

مامانم بهش گفت پاهات که کمه برو رو دوتا دست  و دوتا پاهات وایستا. 

الان انتظار دارن ما نخوریم، نپوشیم و نگردیم

بعد خونه و ماشین و خوراکشون رو هم ما بدیم

بالاتر هم، عروس بره برای فامیلاش کادو تولد بگیره

اونا لاکچری زندگی کنن، بعد ما به خاطر اینکه آب تو دل اونا تکون نخوره باید قناعت کنیم

ولشون کن. اینجا چون گفتی زنداداشم اینطوریه همه بهت حمله کردن. اگر میگفتی خواهرشوم این خصوصیات رو دا ...

واسه من این ادما مهم نیستن اصلا من فقط چون شوهرم ماموریت داشت اخه نظامیه اومدم تهران خونه مامانم که اینم هست واقعا انقدر روم فشار بود اومدم گفتم یه جفت کفش واسه پسرش خریده پونصد گذاشته رو جا گفشی هر کی میاد خونمون نشون میده میگه اینو من پوووووووونصد تومن خریدم ار فلان پاساژ پولدارا خب اخه پونصد تومن پوله طفلک پسر داداشم عین خودش شده

نمونه زن داداشت دیدم...چندین نفر  بنده خداها  شیرین عقل بودن هرجا میرفت از خصوصی ترین لح ...

بعضیا شیرین عقل نیستن عقده دارن این مدرسش تیزهوشان بود اوایلم خوب بود الان رفته شهر اینجوری شده

ای گفتی  بعد حواسشون هست شوهرشون با خانواده اش ارتباط نداشته باشه

😄😄جالبه وقت خواستگاری شرطشون اینه پسر باید خانواده دار باشه..بعد از ازدواج خانواده کیلو چند. .خانوادت منم من فقط من😐

که تاامروز ندیدم همچین رنی تو زندگیش موفق باشه و بتونه شوهرش رو از خانواده اش جدا کنه..نه فقط داداش من در کل مردا بعد از یه مدت که اتیششون خابید میفهمن کی مشکل داره و کی داره دشمنی درست میکنه 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
😄😄جالبه وقت خواستگاری شرطشون اینه پسر باید خانواده دار باشه..بعد از ازدواج خانواده کیلو چند. .خانو ...

دقیقا همین طوره فقط ادم دلش میسوزه که از یه مرد خوب یه مرد خموده میسازن

یکی هم درکم کنه واسم کافیه نظرت ارامش داشت واسم ممنون قشنگم نمیدونم چرا خمه پریدن بهم درصورتی که از ...

اشکال نداره فقط ازش دوری کنید..باور کن ماهم همین کارو کردیم الان عقده شده واسش شماره ما رو گوشیش ببینه..اینجور ادما چون عقده دیدع شدن دارن..فقط با نادیده گرفتنشون میتونید متوجه کار اشتباهشون بکنید...هرچقدر بفهمه شما حرص میخورین بیشتر خ شحال میشه متاسفانه...فقط نادیده اش بگیرین..فامیل هم چیزی گفتن فقط یه لبخند معنادار بزنید تمام..حتی پشتش نگید وای خودمونم دلمون خونه..بازم به گوشش برسه برعکس ذوق میکنه که شماهارو دق داده

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اوخ چ خشنننن😎

ن بابا من مظلومم کی تهمت زده  

امضاتتت   

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.} در دسترس نمیباشد خدانگهدار❤️‍🩹