2777
2789
عنوان

زن داداشم باعث ننگ و خجالتمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 44349 بازدید | 291 پست
نمیدونم اگر اونجا اومد من اینجا تو سایت پشمام ریخت 

برای چی بریزهههه🤣

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ذهنت قشنگ تحلیگره، مث کسی ک ریاصی خونده تحلیل کردی 

من کل زندگیم همینه ..همیشه تحلیل میکنم :)))))))) 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
باور کن به خواهرم نشون داده و چند تا از اقوام اونا بهمون گفتن😢

اسی داداشت چجوری اینو شناخته و باهاش آشنا شده ؟؟؟؟

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

والا منم نمونه های این رفتار ها را دیدم البته بین بچه های کوچولو . مثلا بچه دو سه ساله فامیل مامانش براش شو رت خریده بود که عکس کارتونی داشت طفلک اومده بود خونه مادربزرگش می کشید پایین شور تش را نشون همه میداد . یا بچه ها وقتی وسیله جدید می خرند همه جا می برند و نشون همه میدن . یک بچه هم رژ زده بود و چون احساس خوشگلی می کرد لبهاش را لوله می کرد و ابروهاش را می برد بالا ..... 

زن داداش استارتر داره عقده های کودکیش را می ریزه بیرون اصلا عجیب نیست از این آدمها زیاد هست .

از طریقه لیزرش که چجوری نشسته و دراز کشیده تا لایه های درونی و بیرونیشو خدااااا شاهده رفته واسه اقوا ...

کم دروغ بگو لعنتی، هیچ آدمی اینکار و نمیکنه مگر اینکه عقلش کم باشه

@نی_نی_یار_پنج  

میشه رسیدگی کنید؟ پر بازدیدی به چه قیمتی واقعا؟ اصلا پی میدن ب پربازدیدها مگه؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من متن رو نخوندم کلاا ولی این چرت و پرتا چیه میگی خدایی!؟؟؟ ادمم عاقل میاد این کار بکنه :/ والا دی ...

اوخ چ خشنننن😎

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

طفلک انگار خیلی سادست

بخدا ساده نیس خیلی زرنگه ولی واقعا کارای ادم های عقده ای رو درمیاره بخدا قسم قبلا از دستفروشا خرید میکرد الان میاد لباشو کج میکنه پیش ماها پشت چشم نازک میکنه میگه من از فلان پاساژ ها فقط خرید میکنم نمیتونم مثل شما ها باشم

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
من اصلا باهاش حرف نمیزنم واقعا تحملشو ندارم من خونه خودمم واسه همین نه رفت و امد دارم نه حرف میزنم ب ...

واقعا به شهری رو روستایی نیست زن داداشتون کم عقل و بی لوله انقدرا روستایی هستن با وقار  و باشخصیت ولی این بنده خدا ندید بدید و عقده ایه 

من متن رو نخوندم کلاا ولی این چرت و پرتا چیه میگی خدایی!؟؟؟ ادمم عاقل میاد این کار بکنه :/ والا دی ...

باور کن من نمونش رو دیدم 

حالا نمیان تا فیها خالدون رو نشون بدن ولی ازش نشون میدن بخدا منم دیدم کسی رو .

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

من کل زندگیم همینه ..همیشه تحلیل میکنم :)))))))) 

منم مث توعم

قشنگ تمام احتمالات و بررسی میکنم تو ذهنم از حداقل ها تا حداکثر ،،بعد تصمیم میگیرم بین شون،،تو زندگیت موفقی؟ دختر عاقلی هستی اینطوری درصد اشتباهت میاد پایین

از حرفای کاربرا    

بله منم هروقت میام سایت با جارو میاممممم🤣

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
اصلا برداشتتون درست نیست احتمالا توی یه خانواده بسته  بوده و دختر ساده ای بوده که یهو با امکانا ...

خب من در مورد زن داداش این بنده خدا نظری ندادم چون به قول شما تحلیل رفتارهای اون خانوم بحث جدایی هست .اما رفتار استارتر که اومده و این طرز فکر رو در مورد زن داداشش داره به نظرم کمی مغرضانه است ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........