2777
2789
عنوان

حالم گرفته و ناراحتم

1502 بازدید | 97 پست

تا دیروز میگفتن بچه بیاری وفلان میکنیم بهمان میکنیم و ..( هم خانواده خودم هم شوهرم ) 

الان که پدر شوهرم احوالمم نمیپرسه چه برسه به اینکه تو این سایتا خانما میگن خانواده شوهر طلا بدن و گوسفند بکشن 

چه بسا نوه اول دوطرفه 

خانواده خودم کلا میگن ۴   ۵ میلیون بیشتر سیسمونی نمیخریم 

با این اوصاف که بچه اولمه فکر میکردم مثله اکثر خانما که ی اتاق شیک و خوشگل با همه چیز میچینن تو خونشون منم همینجوری میچینم 

از این بابت دلم شکسته 

از ی طرف خودمون هم نمیتونیم چیز چندانی بخریم چون تا اینجا خیلی خرج کردیم 

حالا دو طرف خانواده الان هی حداقل ۳۰۰ میلیون فقط ته حسابشونه 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

خدا وکیلی ۵ تومن مگه چی میکنه امروز سره گهواره ای اینقدر جروبحث کردباهام مامانم سردرد شدم 

میگم میخزی بخر نمیخری نخر به درک 

به جای اینکه ذوق کنم برای خریدای نینیم هیچ که ذوقم کور شده حالمم خوب نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای سرت نی نیت سالم باشه ایشالا سیسمونیم جور میشه نتونستی بخری هم در اینده براش جبران کن

همینو میگم همش ولی خب بچه اولمه شاید اینجوری ناراحت میشم 

فدای سرت نی نیت سالم باشه ایشالا سیسمونیم جور میشه نتونستی بخری هم در اینده براش جبران کن

آخه بدتر بدم از این گزافه گویی هاشون میاد که میرن تو جمع میگن و انجام میدن اونوقت اینطورن 

خب خودت شروع کن تیکه تیکه از وسایلاشو بخر و رابططو با خانوادت کم کن ی تاپیکتو خوندم نوشته بودی بهت نگفتن میرن کربلا 

وقتی دارن و نمیکنن توهم توقع نداشته باش خودت برا بچت بهترینا رو بخر بهترینا رو بزار تو اتاقش تو بچتو با عشق بزرگ کن و نزار کمبودایی ک خودت داری بچتم داشته باشه

خب خودت شروع کن تیکه تیکه از وسایلاشو بخر و رابططو با خانوادت کم کن ی تاپیکتو خوندم نوشته بودی بهت ن ...

چندین هفته خونشون نمیرم امروز هم اتفاقی منو بیرون دید برد خرید سیسمونی 

دانشجوام با حاله بارداری میام و میرم نه مامانم میاد بگه برم کارای خونه دخترمو انجام بدم کمکش کنم هیچ هیچ 

نه پدرم میگه ی روز هی ی روز برسونمت دانشگاه با اتوبوسا نرو 

خیلی ناراحتم آخه چرا خانواده تا اینقدر بد باشن 😭😭

خب خودت شروع کن تیکه تیکه از وسایلاشو بخر و رابططو با خانوادت کم کن ی تاپیکتو خوندم نوشته بودی بهت ن ...

الان براش چیزی نمیخرم تا کسایی که میان دیدنی ببینن که چی خریدن براش 

بعدا انشالله همه چیز براش میخرم 

آخه بدتر بدم از این گزافه گویی هاشون میاد که میرن تو جمع میگن و انجام میدن اونوقت اینطورن 

خب بهترین کار اینه شما الان چیزی نخری ک‌ مهموناتون ببینن خانوادت چی خریده شاید اینجوری باعث خجالتشون بشه هرکیم گف بگو خانوادم نخرید تعارف نداشته باش با کسی

خب بهترین کار اینه شما الان چیزی نخری ک‌ مهموناتون ببینن خانوادت چی خریده شاید اینجوری باعث خجالتشون ...

دقیقا همین توذهنمه و انجام میدم

دیدی الان کسی هواتو نداشت شماهم بعد به دنیا اومدنش دیر به دیر ببر بچه رو خونشون 

اصن کس گفته تلافی بده 

من به شخصه اهل تلافیم و قبولشم دارن 

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن