2777
2789
عنوان

حالم گرفته و ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 97 پست
رو خواهر  تورومون اینقدر بهمون حرف زده تا الان همش ساکت بودیم اون سری حرفایی بهم زد که الان ال ...

خوب کاری کردی هرگز بی احترامی و حرف زور از طرف هیشکی قبول نکن ، من بودم زمان زایمانمم بهشون نمیگفتم ، شوهرم میموند ازم نگهداری میکرد بخدا که اینا بیان بعد زایمان رسما دیونه ات میکنن

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
خب چی میشه وقتی طرف یدونه بچه اشه ، اولین نوه اشه ، تازه وضع مالیش هم خوبه سیسمونی بخره ، والا مال د ...

داشته باشه واقعا زشته این رسم جهزیه و سیسمونی دختر بدن این چیزا را هم بدن خوبه در حد توان یا کمک ولی نه دیگه چوب لباسی کمد دیواری هم بابای دختر بده

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا وکیلی ۵ تومن مگه چی میکنه امروز سره گهواره ای اینقدر جروبحث کردباهام مامانم سردرد شدم  میگ ...

خواهرم اول بزرگ شو.... شخصیت و متانت و گذشت یه مادر را پیدا کن خدا وکیلی،  بعد یه ادم بیار تو این دنیا.... تا یه ادم حساس و پرتوقع و......... دیگه به جمعیت زمین اضافه نشه

اتاق خوشگل و سیسمونی باعطمت به بچت شخصیت میده یا به شما؟ 

خداشاهده من خودم همه چی تموم با بهترین خانواده و وضعیت خوب مالی ولی رفتم 90درصد سبسمونی پسرمو از برنامه دیوار تهیه کردم.  با یک پنجم قیمت.  الانم همه را دارم میدم نیازمند یکی یکی.  چون بچه هام بزرگ شدن.  اونوقت همزمان بامن،  کارگر شوهرم داشت دخترش سیسمونی میگرفت من این پیشنهادو دادم که از دیوار بگیر ناراحت شد گفت وا..... چرا؟؟؟؟؟ 

تا وقتی فرهنگ درست نشه همه چی ویرانه

دختر خوب اسب پیشکشی که دندون هاشو نمی‌شمارن

خانواده شما وظیفه ای در این قبال ندارن این یه لطف هست که متاسفانه از یک رسم به شدت اشتباه نشات میگیره

منم بیشتر سیسمونی رو خودم گرفتم و کلا هم خیلی ساده و سبک 

اصلا هم مراسمی برای نشون دادن سیسمونی برگزار نکردم به همه هم گفتم که من با این رسم مخالفم و با اینکار می‌خوام یه سهم کوچکی توی برداشتن این رسوم نادرست داشته باشم

کار اشتباهی کردی که خریدهای خانواده ات  رو پس فرستادی بخصوص اینکه همسرت رو مقابلشون قرار دادی . حالا هم دیگه غصه نخور خودت کم کم بخر و لطفا نذار خانواده همسرت هم از این دلخوری ها باخبر شن که ممکنه در آینده برای خودت بد شه

دنیا افسانه ایست کوتاه و پر درد و پس از آن ابدیتی بلند و نامعلوم .

به نظرم  در باداری حساس شدی و زودرنج

پدر و مادر دعای خیرشون برای فرزند  بزرگترین  گنج  است حالا هرچی  دادن لطف

این دوران باداری را با خوشحالی و حال خوب  پیش ببر

بخشندگی نشانه خردمندی است🌹
خب یکم تند رفتی  چ کاریه اخه وسایل پس فرستادی

دیگه خیلی دلم شکسته شده و برام مهم نبود فرستادنشون چون اصلا ذوقی نسبت بهشون نداشتم سره اذیت کردنشون

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
این چ حرفی ـه؟! این چ منطقـی ـه؟!  دو نفر دیگه تصمیـم میگیرنـد بچـه دار بشـن بعد یکی دیگه باید ...

چه ربطی داره عزیزم خب وقتی خوشون میگن می‌خریم ، بعد چرا پشیمونش میکنن

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
بهشون گفتم اجباری نیس اما همش برا حرف مردم میگن بخریم و هزار غر و اذیت انجام دادن 

بگو همینه ک هس میخاین بگیرین خو چ بهتر ممنون نمیخاین هم بخرین هم بازم ممنون ما جورش میکنیم خدا روزی رسونه

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
سطح توقعاتمون خوبه پایین بیاریم کسی وظیفه نداره برا بچه ما وسیله بخره یا گوسفند سر ببره یا طلا بده ب ...

منم که نگفتم اجبارن و باید انجام بدن 

میگم هیچ بویی از احساس و عطوفت و لطف نبردن باید مثله خودشون بیرحمانه برخورد کرد 

دیگه خیلی دلم شکسته شده و برام مهم نبود فرستادنشون چون اصلا ذوقی نسبت بهشون نداشتم سره اذیت کردنشون

دیگه پدرمادرت هستن 

چاره نداری جز اینکه رفت و امد رو کم کنی 

ولی بی احترامی نکن 

تو دیگه خونه دار شدی ازشون اصلا توقع نداشته باش حتی ی هزاری 

هرچیم برات بخرن لطف کردن 

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش
چندین هفته خونشون نمیرم امروز هم اتفاقی منو بیرون دید برد خرید سیسمونی  دانشجوام با حاله باردا ...

من یچیزایی دیدم ک باورم شده ک ظهور امام زمان نزدیکه مطمعنم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
واااا عزیزم شما خودت تصمیم گرفتی باردار بشـی چ ربطی ب مادرت داره که بیاد کارهای خونه ی شمـا رو انجام ...

درسته عزیزم حرفتون 

ولیکن حرفایی که قبلا میزدن بهم و میگفتن ما کمکت میکنیم 

در حدی که مامانم میگفت نصف پوله سزارینو میدم سیسمونی کامل میخرم حتی ماشین شارژی بزرگا میخرم 

و ..... 

بعدش الان اینقدر سره این چند تومن منو اذیت کردن که کاملا احساس میکنم پشتم خالی شده از خانواده م 

بعضی روزا با حال بارداریم نا خودآگاه گریه م میگیره در کل دختر شادیم ولیکن

وای عزیزم  ۵تومن آخه من بابام کارگره بخدا پنج تا بچه بودیم بهترین جهاز و سیسمونی رو داد بهمون 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چندین هفته خونشون نمیرم امروز هم اتفاقی منو بیرون دید برد خرید سیسمونی  دانشجوام با حاله باردا ...

پر توقعی داره از بین میبره اعصابت و انقدر متوقع نباش پدر مادرت مگه قرار تا اخر عمر بهت خدمت کنن وا🙄

به نظرم  در باداری حساس شدی و زودرنج پدر و مادر دعای خیرشون برای فرزند  بزرگترین  گن ...

والا عزیزم پدر مادر داریم تا پدر م بعضی از پدر مادرا فقط اسماشون پدر مادره ، بابای منم سر سیسمونی ندیدی چه بلایی سرم آورد سیسمونی ک چه عرض کنم سر کمد بچه ، تازه من اصلا نمی‌خواستم مامان بیچاره ام بهش گفت بخر ، تو خونه خودم همچین عربده می‌کشید جلو شوهرم که دوماد گوه میخوره اگر بخاطر کمد دختر منو میخواد😐 حالا شوهرمم خدایی همینجوری هاج و واج فقط نگاه میکرد آخه اصلا شوهرم نگفته بود کمد بخرید ، خلاصه به چشمم اشک کرد به چشمم خون ، مثلا خونه من مهمون اومده بود رفت تو ماشین خوابید تا صبح با مامانم گریه کردیم