2777
2789
عنوان

حالم گرفته و ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 97 پست
نخیر وظیغه پدر مادر ایشون نیست ، من میگم قول ندن ، میدن رو حرفشون بمونن ، ایشونم نذاشتن اونا تو زحمت ...

شوهرم رفلاکس معده گرفته تو رو شوهرم کیف میکرد که شوهرم مریضه و چیزه زیادی نمیتونه بخوره و وزن کم کرده 

همش میرفتیم خونشون به شوهرم گیر میداد اینو نخور اونو نخور زیاد میخوری و ..‌ 

آخه اگه دومادتو دوس نداری به خاطره احترام دختر و نوه ت احترام بزار و بد رفتاری نکن 

اینقدر تیکه و طعنه زده به شوهرم که تو راننده ای سره کار نرفتی و شوهرم اومده غصه خورده 

امشب شوهرم از غصه جون تو جونش نبود نفسش اینقدر تند شده بود معدش هم مریض بدتر حالش خراب شد

امروز گفت به خاطرت گریه کردم که چرا باهات این رفتارارو میکنن 

اونسری که قهر کردم و خونشون نرفتم مامانم اومد خونمون و بهم سر زد البته بعد از سه هفته بعدش بابام حتی نیومد احوالی ازم بپرسه اون وقت میگن دین و ایمان داریم و با اعتقادیم و ..

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
شوهرم رفلاکس معده گرفته تو رو شوهرم کیف میکرد که شوهرم مریضه و چیزه زیادی نمیتونه بخوره و وزن کم کرد ...

نصف اینایی که این جوری ناراحتیتو نقد میکنن 

وقتی نوبت به کمک تو میرسه هزارجور ایه و حدیث ردیف میکنن که اگه دستی بگیری وظیفته🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای واقعا درکت میکنم  ی روز گفتم خونمون پله داره شاید چندروز بعد زایمانم بیام خونتون بابام در ...

بچه ت اومد نه به خوناده خودت رو بده نه خونواده همسرت 

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

هیچی

پس اینقدر با خانوادت درگیر نباش یا لا اقل بی خیال باش چون ممکنه درس عبرت شوهرت بشی وبا خانوادش مدارا کنه نمیشه که اینطوری جهاز هم خانواده ی تو بدن سیسمونی هم بدن اون وقت خانواده ی ایشون کی قراره به قولشون عمل کنن

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
نصف اینایی که این جوری ناراحتیتو نقد میکنن  وقتی نوبت به کمک تو میرسه هزارجور ایه و حدیث ردیف ...

دقیقا . اگه مثله خودشون خوشحالی کنیم هزارتا حرف میزنن بهمون که آره فلانی چطوره و ...

پس اینقدر با خانوادت درگیر نباش یا لا اقل بی خیال باش چون ممکنه درس عبرت شوهرت بشی وبا خانوادش مدارا ...

موقع جهاز خریدن نصف خانواده شوهرم بود نصف خانواده خودم 

اما دیگه مهم نیستن برام 

پس اینقدر با خانوادت درگیر نباش یا لا اقل بی خیال باش چون ممکنه درس عبرت شوهرت بشی وبا خانوادش مدارا ...

اتفاقا گفتم به شوهرم 

که خانواده خودت نبایستی از این ماجراها سو استفاده کنن چون پرونده خودشون سیاهه