2777
2789
عنوان

حالم گرفته و ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 97 پست
دیدی الان کسی هواتو نداشت شماهم بعد به دنیا اومدنش دیر به دیر ببر بچه رو خونشون  اصن کس گفته ت ...

امشب از غصه اینکه همش زنگ میزد مامانم و میگفت گهواره فلانه گهواره و چطور بخرم چجوری . ی ور میگفت سفارش دادم ی بار میگفت دست دوم بخرم و .. 

منم از غصه هرچی خریده بود که سر جمع ۲ تومن نمیشد گزاشتم اسنپ برد در خونشون 

زنگ هم زد شوهرم جوابشو داد گفت خودم براش همه چی میخرم 

الان خیلی احساس راحتی میکنم 

بعد بابام پیام داده بود به شوهرم اگه مردی جهیزیه رو هم بفرس

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
امشب از غصه اینکه همش زنگ میزد مامانم و میگفت گهواره فلانه گهواره و چطور بخرم چجوری . ی ور میگفت سفا ...

کاش نمیفرستادی 

ولی خب بابات چجوری روش شد اون حرفو بزنه 

نذار همسرت با خونوادت رو در رو بشه 

به بابات بگو من فرستادم 😒

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب از غصه اینکه همش زنگ میزد مامانم و میگفت گهواره فلانه گهواره و چطور بخرم چجوری . ی ور میگفت سفا ...

جواب باباتو خودت بده 

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

بابا بی منت بی ذلت کم کم هرچی تونستید برا بچتون بخرید وقتی نمیخان نمیخرن اجباری رو کسی نمیتونی کنی 

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

خب یکم تند رفتی 

چ کاریه اخه وسایل پس فرستادی

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش

سطح توقعاتمون خوبه پایین بیاریم کسی وظیفه نداره برا بچه ما وسیله بخره یا گوسفند سر ببره یا طلا بده برا بقیه بچه نمیاریم کم و زیادش گردن خودمونه بقیه هم اگه کمکی میکنن از سر لطف نه وظیفه

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
چندین هفته خونشون نمیرم امروز هم اتفاقی منو بیرون دید برد خرید سیسمونی  دانشجوام با حاله باردا ...

واااا عزیزم شما خودت تصمیم گرفتی باردار بشـی چ ربطی ب مادرت داره که بیاد کارهای خونه ی شمـا رو انجام بده؟! یا مگه پـدرت سرویس شماست؟! این انتظارهـا رو باید از همسـرت داشته باشــی. 

برای بچه آوردن رو پول خودت حساب کن.ب فرض 50میلیون سیسمونی خریدن، بقیه خرجا چی؟ قدیمیا همینن میگن بچه بیار. من دوتا پسر دارم مادرشوهرم میگه ی دختر بیار در آینده ب دردت میخوره! اونا فقط حرفشو میزنن این منم ک باید شب تا صبح پای گهواره بشینم. شماهم از ای ب بعد فقط رو پول خودت و شوهرت حساب باز کن. 

کاش نمیفرستادی  ولی خب بابات چجوری روش شد اون حرفو بزنه  نذار همسرت با خونوادت رو در رو ...

رو خواهر 

تورومون اینقدر بهمون حرف زده تا الان همش ساکت بودیم اون سری حرفایی بهم زد که الان الان یادم میوفته گریه میکنم 

میگفت تو اصلا بچه امیدی نیستی من میخوام برم پسر بیارم تو دانشگاهت چیزی نمیشی و .. 

اینقدر جلو شوهرم تحقیرم کرد 

والا دیگه از غصه اینکه اینهمه برا سیسمونی خریدن خسیس بازی دراوردن و منو ناراحت کردن فرستادم 

سطح توقعاتمون خوبه پایین بیاریم کسی وظیفه نداره برا بچه ما وسیله بخره یا گوسفند سر ببره یا طلا بده ب ...

خب چی میشه وقتی طرف یدونه بچه اشه ، اولین نوه اشه ، تازه وضع مالیش هم خوبه سیسمونی بخره ، والا مال دنیا ارزش ناراحت کردن بچه ادمو نداره ، آسمون ب زمین نمیاد که ، عجب پدرومادرایی پیدا میشن ، بابای منم سر سیسمونی پسرم رسما از دماغم در اورد

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
بابا بی منت بی ذلت کم کم هرچی تونستید برا بچتون بخرید وقتی نمیخان نمیخرن اجباری رو کسی نمیتونی کنی&n ...

بهشون گفتم اجباری نیس اما همش برا حرف مردم میگن بخریم و هزار غر و اذیت انجام دادن 

خب بهترین کار اینه شما الان چیزی نخری ک‌ مهموناتون ببینن خانوادت چی خریده شاید اینجوری باعث خجالتشون ...

این چ حرفی ـه؟! این چ منطقـی ـه؟! 

دو نفر دیگه تصمیـم میگیرنـد بچـه دار بشـن بعد یکی دیگه باید سیسمونـی بخره؟! 

بعد چـراااا آدم باید ی کاری انجام بده که پدر و مـادرش شرمنـده بشـن؟! 

نمیفهممتـون😕😑