2777
2789
عنوان

عکس لباس برای عروسی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5286 بازدید | 128 پست
حالا چه همه غیرتی شدن 😂 حالا تو مجلس مختلط هم بپوشه الان خدا تو کمر شما می زنه مثلا؟ 🤣 هر کسی خود ...

والاااا😂

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

تعجبم به خدا منم از این سوال ها  یا نقر نوشته میتونی یه لباس دیگه بخری  منم چندروز پی ...

😂😂بخدااا

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همونجا  لباس های قشنگی داره  یه دونه ام بیرون پاساژه  مغازه اس بزرگه  اون ...

چندسال پیش رفته بودم اونجا لباس خونگی و مانتو داشت خیلی خوب بودن خیلی وقته نرفتم 

پنج شنبه میرم . ممنون که گفتی😘😘😘

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بندای لباسو دوست نداشتم

اتفاقا من دوس داشتم 

راحت زیرش سوتین u میپوشم و خیلی خوش ایست تره

اسیییی عکسو بده میخوام بخوابم

دادم دیگه دیز رسیذی

ببخشید فکر کردم تالار خانوادگی هست واسه همین گفتم پوشیده تر باشه البته فیلم بردار هم که هست حواست با ...

مسئله ای ندارم آخرشم مختلط میشه 

شاید تن مدل جالب نیست چون سینه هاش پایینه شبیه لباس خواب شده بالاش🤦🏻‍♀️

انصافن شبیه هرچی هس جز لباس خواب😂

وا مگه با همه ی فامیل تجربه ی زندگی مشترک داری که هیجان نداره اتفاقا داره  من با پسر داییم ازدو ...

تجربه زندگی مشترک نه ولی خب هم خانواده اش رو میشناسی هم خودش و 

ما خونه همدیگه میموندیم شبا کلی قاطی بودیم 

من دوست نداشتم و از انتخابم راضی ام

بماتند که ازدواج فامیلی احتمال بیماری های ژنتیکی هم افزایش میده

منم خیلی خاستگار فامیلی داشتم، دو تا پسر دایی، یه پسر خاله که دکتره و امریکاست، پسردایی بابام پسر عموی مامانم و فامیلای یکم اونورتر

من بنظرم زمان اینکه فکر کنیم فامیل دوست و خوب و غریبه دشمن و بده گذشته. من فامیلام خیلی خوبن ولی من دلم یه ازدواج سنتی که همهههههه‌چیزشو‌ میدونستم و هیچ انگیزه بیشتری برای شناختنش نداشتم دوست نداشتم الان از تصمیمم فوق العاده راضی ام

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ببخشید فکر کردم تالار خانوادگی هست واسه همین گفتم پوشیده تر باشه البته فیلم بردار هم که هست حواست با ...

مگه قراره همه مثل هم فکر کنن یا قراره عقاید همه شبیه هم باشه؟؟

بنظرت خودش صلاح زندگیشو بیشتر از من و شما نمیدونه؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
مسئله ای ندارم آخرشم مختلط میشه 

نیاز نیست پاسخ بدید فقط خودتون راجبش فکر کنید کسی که شما رو دوست داره خداست کسی که شما رو آفریده و کلی نعمت بهتون داده و عشق و محبتش رو با نعمت های هر روزه داره نشون میده خداست. حواستون  باشه کاری که خدا دوست نداره رو انجام ندید حیف زیبایی شما نیست که چشم نامحرم بهش بیفته . این فقط راجب حجاب نیست بلکه راجب تمام کارهایی که انجام میدیم هست و نه فقط به شما بلکه به خودم و همه میگم چقدر کارای ما برای خداست و خدا کجای زندگی ما قرار داره؟ آیا اونقدر خدا رو بزرگ و عظیم می‌بینیم که اگر کاری گناه هست به خاطر خدا ازش دست بکشیم ؟