2777
2789
عنوان

عکس لباس برای عروسی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5286 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرداییم عاشقم بود خاستگاری هم اومد چند بار دوسال رفت و اومد  هنوزم مجرده

توهم ازدواج فامیلی ندوستی؟

من پریشانم پریشان تر از آخرین ستاره ی آسمان صبح به خودش که می اید همه رفته و او اندوهگین جا مانده خیال اسوده ی سختی دست برگریبانم شده
توهم ازدواج فامیلی ندوستی؟

به هیچ وجه چیه بنظرم اصلا هیجان نداره

پسرداییم تقریبا ۴ سال بعدش از ایران رفت

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
آره  افسریه بازار مروارید میده 2500 همین کار

ممنون گلم 

پاساژ مرواریدو میگی؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من تو فکر لباس بارداریم 🥲ما شبیه هم نیستیم 🥲😂😂😂مدل دارین بفرستین 

واسه مهمونی اینا یا واسه تو خونه 

من پریشانم پریشان تر از آخرین ستاره ی آسمان صبح به خودش که می اید همه رفته و او اندوهگین جا مانده خیال اسوده ی سختی دست برگریبانم شده

حالا چه همه غیرتی شدن 😂

حالا تو مجلس مختلط هم بپوشه الان خدا تو کمر شما می زنه مثلا؟ 🤣 هر کسی خودش می دونه و خودش.انگار همه باید چادر چاقچول کنن همه جا.

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

همسرت مشکلی نداره ک لباست بالاش اینجوری بازه؟؟

همسرم گفته اختیار پوششت با خودته کلا 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

به هیچ وجه چیه بنظرم اصلا هیجان نداره پسرداییم تقریبا ۴ سال بعدش از ایران رفت

وا مگه با همه ی فامیل تجربه ی زندگی مشترک داری که هیجان نداره اتفاقا داره  من با پسر داییم ازدواج کردم پسر خالمم خواستگارم بود و پسر عموم و یکی دیگه که الان که فک میکنم میگم چه بهتر زن اون غریبه نشدم معلوم نبود جنس خانوادشون چحوره