2777
2789
عنوان

عکس لباس برای عروسی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5285 بازدید | 128 پست
نیاز نیست پاسخ بدید فقط خودتون راجبش فکر کنید کسی که شما رو دوست داره خداست کسی که شما رو آفریده و ک ...

وا خدا به حجاب من چیکار داره؟😂

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

مگه قراره همه مثل هم فکر کنن یا قراره عقاید همه شبیه هم باشه؟؟ بنظرت خودش صلاح زندگیشو بیشتر از من ...

الان فک میکنه با این حرفا مسیر منو تغییر میده؟🙄

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فک میکنه با این حرفا مسیر منو تغییر میده؟🙄

هر چی میکشیم از این ادما میکشیم که به خودشون به اسم امر به معروف و نهی از منکر اجازه هر دختلتی و میدن

بابا هرکی و‌تو گور خودش میخوابونن برو پی کارت😫

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
هر چی میکشیم از این ادما میکشیم که به خودشون به اسم امر به معروف و نهی از منکر اجازه هر دختلتی و مید ...

آخه فک کن داماد فقط بخاطر عروسیش داره از خارج میاد با خانومش

داداشش از خارج میاد 

خواهر من ایران نیس

بعد این میگه جلو فیلم بردار مراقب باش تو فیلماشون نیوفتی😂😂

امر به معروف و نهی از منکر واجبه بعد از مرگ هم راجبش سوال میشه .

عزیزم اعتقاداتتون محترمه من اعتقاداتتون محترمه🌸

ولی من رعایت نمیکنم 

ممنون گفتی

امر به معروف و نهی از منکر واجبه بعد از مرگ هم راجبش سوال میشه .

فضولی تو زندگی مردم از نظر شما واجبه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.