ببین من فقط توی یه سایتی خونده بودم که دکتر بشارتی ناراضی زیاد داره حالا نمیدونم چقدر صحت داره یا نه ولی توی همین نی نی سایت یه تاپیک جراحی بینی هست که من نمیدونم کجاست از بچههایی که حالا تو سایتم بپرس شاید خیلیاشون باشن بدونن آدرس بهت بدن تقریباً خیلی صفحاتش بیش از حد رفته جلو توش مطمئناً بخونی چند نفر پیدا میشن که با بشارتی عمل کرده باشن و نظرات و تجربیاتشونو گذاشته باشن
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
و اینکه اگر بینیت خیلی گوشتی نباشه و استخونی باشه دکتر سلطانی فر خیلی خوب میتونه بینیهای استخونی رو در بیاری یه مدل نیمه فانتزی خوشگل حالا من خودم پیشش عمل کردم اگر بخوای عکس میذارم که ببینی
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...