2777
2789

ببین من فقط توی یه سایتی خونده بودم که دکتر بشارتی ناراضی زیاد داره حالا نمی‌دونم چقدر صحت داره یا نه ولی توی همین نی نی سایت یه تاپیک جراحی بینی هست که من نمی‌دونم کجاست از بچه‌هایی که حالا تو سایتم بپرس شاید خیلیاشون باشن بدونن آدرس بهت بدن تقریباً خیلی صفحاتش بیش از حد رفته جلو توش مطمئناً بخونی چند نفر پیدا میشن که با بشارتی عمل کرده باشن و نظرات و تجربیاتشونو گذاشته باشن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم وقت گذاشتی

و اینکه اگر بینیت خیلی گوشتی نباشه و استخونی باشه دکتر سلطانی فر خیلی خوب می‌تونه بینی‌های استخونی رو در بیاری یه مدل نیمه فانتزی خوشگل حالا من خودم پیشش عمل کردم اگر بخوای عکس می‌ذارم که ببینی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
و اینکه اگر بینیت خیلی گوشتی نباشه و استخونی باشه دکتر سلطانی فر خیلی خوب می‌تونه بینی‌های استخونی ر ...

بزاری ممنون میشم اتفاقا بینی منم استخونی.این دکتری که گفتی کجاست

بزاری ممنون میشم اتفاقا بینی منم استخونی.این دکتری که گفتی کجاست

تهران

و اینکه اگر بینیت خیلی گوشتی نباشه و استخونی باشه دکتر سلطانی فر خیلی خوب می‌تونه بینی‌های استخونی ر ...

سلام عزیزم

منم یکی از گزینه هام سلطانی فر بود.بینیم استخونیه

ولی اینجا گفتن ناراضی زیاد داره و به خاطر نارضایتی کامنتاشو بسته

شما چند وقته عمل کردی

عکستو ندیدم بینیت استخونی بود

ما زنده بر آنیم که آرام نگیریم / موجیم که آسودگی ما عدم ماست
سلام عزیزم منم یکی از گزینه هام سلطانی فر بود.بینیم استخونیه ولی اینجا گفتن ناراضی زیاد داره و به ...

نوک بینی ام گوشتی بود 

دوسال

تنفست خوبه همون که میخواستی شده؟

آره خیلی راضی ام