2777
2789

بچها من خیلی حالم بده خیلی حساسه تنهای و دلتنگی میکنم عمیقا وابسته همسرم هستم6 روزه دعوای ناجور داشتیم 

اون توهین کرده بی احترامی کرده هیچ خبری هم ازش نیست

🫠 خیلی دلم براش تنگه 

نمیتونم پیش قدم بشم چون دل خودمم خیلی شکسته شده شماهم توی عقد دچار این مشکلات بشید جوری که فکرکنید ته خط هستید؟ و بعد مشکل حل بشه؟

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

۸ ماه تا دم طلاق رفتیم باز خودش اومد برا اشتی

🫠من طاقت ندارم دارم دیونه میشم با اینکه ازش ناراحتم شدید ولی خیلی دلم براش تنگه نبودش توی زندگیم باعث شده حس تنهایی بکنم

خیلی لجباز و غده نمیاد تا من برم سمتش

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه منم همینجوری بودم اینقد من رفتم برا اشتی که اقا بد عادت شد سری اخر دیگه محلش ندادیم . اگر مقص ...

اصلا اصلا مقصر نبودم من رفتم که حضوری حرف بزنیم بدتر بی احترامی کرد بهم

اصلا اصلا مقصر نبودم من رفتم که حضوری حرف بزنیم بدتر بی احترامی کرد بهم

ولش کن یکم بگذرع خودش میاد . خودتو ناراحت نکن من که پشیمونم بخاطر شوهرم اعصاب خودم و اطرافیانو خورد میکردم اصلا ارزش نداشت