2777
2789
عنوان

ی دختری مزاحم نامزدم میشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 62 پست
خودتو سبک میکنی خب  تو هی پیام بده به دختره ولی تا نامزدت قاطع برخورد نکنه و تهدید نکنه دختره ...

اگه میشد تا الان گفته بودم گفتم ک من استان آذربیجان عربی ام اون تهران

👩‍❤️‍👨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سالی عقدیم  اخه چی بگم  خو نامزدم هیچی  سرش نمیشه فقط میگه  اعتماد  داری ...

ببین وقتی خانواده اش هم میدونن و به تو گفتن پس یعنی چیز قایمکی نداره بهش اعتماد کن ولی بگو صبرم حدی داره ممکنه بهم بریزم و کاری کنم که دوست ندارم

عزیزجان این تهدید رو جدی بگیرید و از کنارش ساده نگذرید، مکر زن ها رو نباید دست کم بگیرید. بهشون زنگ ...

بخدا حالم خوب نیست  اصلا ی لحظه هم از فکرم در نمیاد   نمبدونم چیکار کنم اصلا

👩‍❤️‍👨

ببین وقتی خانواده اش هم میدونن و به تو گفتن پس یعنی چیز قایمکی نداره بهش اعتماد کن ولی بگو صبرم حدی ...

خیلی  قاطی شده مغزم هنگ کردم اصن 

از ی طرف لباسم راس میگین  ثلی ب خودم میگم  خب چرا نامزدم  بم نکفته ب خاطر چی

👩‍❤️‍👨

دختره کجا کار میکنه؟ هیچ دوست و آشنایی نداره؟ یکم فکر کن میتونی پیدا کنی

نه مبدونم اخه اون تهران  مبا اذربایجان غربی هستیم اصلا  کریمه نمیشناسم  ک باهاش  در ارتباط باشه 

👩‍❤️‍👨

یعنی  باش تماس  نگیرم

چرا زنگ بزن همینا برو بگو

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
خیلی  قاطی شده مغزم هنگ کردم اصن  از ی طرف لباسم راس میگین  ثلی ب خودم میگم  خب ...

حالا تو دوران مجردی یا از راه دور یا نزدیک دوست دختر داشته که مهم نیست رابطه قبل از ازدواج برای قبله و بنظرم نباید توش کنکاش کرد

ولی با همسرت منطقی حرف بزن 

بگو عزیزم من دوستت دارم و بهت اعتماد دارم منتها هرکاری کنی من زنم و این ماجرا تو کتم نمیره و حسادت و همه حس های زنانه ام رو داره تحریک میکنه 

پس برای اینکه روزای قشنگمون خراب نشه هرچه زودتر جلوی این زن معلوم الحال رو بگیر واگرنه مجبور میشم مسئله رو با خانواده ها مطرح کنم 

بالاخره باید ی جا جلوشو بگیره دیگه همسرت نباید بیخیال بگذره

خلاصه معلومه شما دختر صبوری هستی امیدوارم اتفاق خوبی برات رقم بخوره در این زمینه 

یا میتونی شماره زنه رو بدی دست چندتا مرد بیکار که مزاحمش بشن 😬

خب چطور میشه اون تهرانه ما اذربایجان غربی

شما تو شهر خودت میری پلیس فتا شکایتت رو ثبت میکنی دیگه خودشون پدرشو درمیارن 

دوستم از یکی شکایت کرد برای پسره نمیدونم چقدر جریمه و زندانی بریدن ولی برای خواهر پسره چون اون هم مزاحم شده بود ۶ ماه زندان بریدن 

حتی سیم کارتش رو هم برای ۳ ماه یا بیشتر مسدود میکنن اگه بازم مزاحم بشه مثلا اگه سیم کارتش ایرانسل یا همراه اوله همون شرکت دیگه بهش هیچ وقت سیم کارت نمیده 

فقط اینو بهت بگم ک  هیچ پسرییییییییییییی اگ نخاد هیچچچچچ دختری نمیتونه اویزونش باشه  قطع ...

دقیقااااااااااااااااااااااااااااا

❤️↲چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂🫀🌱