لطفا بخونید بخدا ب کمکتون احتیجاج دارم🥺🥺🙏
قبلنا ک مجرد بود 6 ماه باهاش چت کرده اینطور ک من میدونم بیشتر از چت نبوده....
حالا دختره هی ب نامزدم پی میده زنگ میزنه نامزدم بهم میگه ک من همیشه بلاکش میکنم راس میگه ت بلاکیاش دیدم حالا دختره هر کجا ک بلاکش میکنه باز با ی شماره دیگه میاد ی بار ک تصویری باهم میحرفیدیم باز دختره زنگ زد و نامزدم میکروفن رو بست...!
برا منم اون وق نگف اون دختره هس گفت مشتری بود
من بعد دو خفته فهمیدم و شماره دختره رو پیدا کردم باهاش تماس گرفتم و بهش گفتم گف من نمیشناسم اون کیه در ضمن مطمعن بودم اون دختره هس...
گفتم ک مزاحمش نباش ازش دست بکش ما همدیگرو دوس داریم دختره فوش داد خو منم کم نموندم... خلاصه گفتم بار اخرت باشه دفعه بعد بد میشم بات
حالا من رفته بودم خونه خواهر نامزدم و فهمیدم ک دختره باز بهش پی داده نامزم بم نگفته من از خواهراش و مادراش شنیدم
دختره بهش پی داده اینم نصف شبی رفته تو کوچه ماشین نشسته ک بفهمه چی میگه دختره رفته بهش گفته ک نامزدت بهم زنگ زده بود حالا بگذریم....
ب نامزدم زور کردم بهم گفت گفت ک من همیشه ب دختره میگم من زنمو دوس دارم... دبگه نمبدونم گفت یان
بعد اینگه میکم رفته نشسته ماشینو نصفه شبی..
مامانش دیده تو ماشینه بعد قضیه رو فهمیدی و صبحش خواهر نامزدم بهش پی داده و ی چیزایی ... گفته
من شمارو دارم بنظرتون دوباره زنگ بزنم یا پی بدم بهش اخه نامزدم گف ولش کن بره من ک تو رو میخوام....
جای خواهرتون بزارید بگید چیکار کنم پی بدم بهش؟
چی بگم