2777
2789
عنوان

ی دختری مزاحم نامزدم میشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 62 پست
یعنی  پی ندم بش

خودتو سبک میکنی خب 

تو هی پیام بده به دختره ولی تا نامزدت قاطع برخورد نکنه و تهدید نکنه دختره رو اون خانوم از زندگیش نمیره

اگه دیدی مشکل ساز میشه به پدرو مادر دختره بگو دخترشونو جمع کنن

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کاری میکنه  دختره باز ول کن نیس

عزیزم اینو نگو

من مطمعنم همسرتون اونقد که باید قاطع برخورد نکرده

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
ببین سر ی موضوعی منم همچین فکری میکردم  ک ی دختر اویزون طرف شده  بعد یکممم فک کردم دیدم ...

والا  نامزدم بم میگه  چند بارم پی هاشون دبدم واقعا  تهدیدش میکنه ول نمیکنه خو🥺

👩‍❤️‍👨

بله  شمام راس میگید  چی بکن اخه عوض  کنه💔 زیادی  وقتا وقتی  دختره پی میده ...

نمیدونم ولی هرجور شده کاری کن عوض کنه همینا رو بگو بش ک اگه من و این زندگی برات مهمیم باید عوض کنی خودت همجنساتو بهتر میشناسی و مردام زیادی هولن نمیخوام بد دلت کنم ولی همین ک گاهی قایم میکنه اصلا خوب نیست سفت و سخت برخورد کن تا کی قرارع ادامه دار باشع باید ی جایی درستش کنه دیگه اگه نمیکنه ینی خودشم بدش نیومده

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
پدرش فوت کرپه فک کنم دو تا برادر مادرش منم هیچ دسرسی بهشون ندارم دختره اهل ی ی سهر دیگس

یجوری شماره برادرشو پیدا کن

زنگ بزن طرفو بشور پهن کن تهدید هم بکن که میام جلو در خونتون

البته اولش با احترام و عادی باهاش برخورد کن بگو میدونی خواهرت اینجا داره چیکار میکنه بگو من هم دلم واسه زندگیم میسوزه هم برای ابروی خانواده شما

اگه طرف براش مهم نبود تهدید کن

هر کاری میکنه  دختره باز ول کن نیس

تهدیدش کن بگو اگه یه بار دیگه زنگ بزنی مستقیم میرم شکایت میکنم ازت به قصد مزاحمت آبروتو پیش شوهرت میبرم اگه باز تکرار کرد برو شکایت کن

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
والا  نامزدم بم میگه  چند بارم پی هاشون دبدم واقعا  تهدیدش میکنه ول نمیکنه خو🥺

😐😐😐تهدید؟تهدید ب چی اخه😂😂نامزدت چ چیزی داره دستش ک بترسه نهایتش با فکر بدم نگا کنی اینه ک عکس چیز دار دستش داشته باشه خو این برا پسرا مهم نیس ک یا تهدید میکنه ک خودشو میکشه ک جهنم ی سگ کمتر کسی ک ب مرد زن دار چشم داره همون زودتر بمیره یا تهدید میکنه تو و نامزدتو میکشه مثلا ک مال این حرفام نیس با هر دیدی نگا میکنم هیچ چیزی برا تهدید پیدا نمیکنم ک موجه باشه و نامزدت بخواد ادامه بده

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
عقد هستین؟  بنظرم دیگه خودتو قاطی نکن و به نامزدت هم بگو دو روز وقت میدم این ماجرا رو جمع کنی ...

ی سالی عقدیم 

اخه چی بگم  خو نامزدم هیچی  سرش نمیشه فقط میگه  اعتماد  داری بم🥲من دوست دارم 

👩‍❤️‍👨

چیکار کنم اخه ول نمیکنه

عزیزجان این تهدید رو جدی بگیرید و از کنارش ساده نگذرید، مکر زن ها رو نباید دست کم بگیرید. بهشون زنگ بزنید و بفرمایید به پلیس فتا ازشون شکایت کردید. از همسرتون بخواید ازش شکایت کنه که مزاحم میشه و ببینید واکنش ایشون چی هست. مراقب باشید در تماس و پیام فحاشی و پیام اهانت امیزی به ایشون ندید که براتون پرونده درست کنه. انسان شری هست و لازمه با توکل به خدا و سیاست و درایت همسر و زندگی تون رو حفظ کنید.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.