2777
2789
عنوان

اخه مگه ادم با موتور میره مسافرت.شوهرم انگارعقل نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 50 پست
یه بار یه مسافرت کوچولو رو امتحان کن اونها تمام تجهیزات داشتن خیلیی باحال بودن اصلا همه شون حرفه ای ...

شوهر منم گفت یا تو بیا یا اگه دوس نداری حداقل بزار من برم چون واقعا لذت داره این کار برام.اما از اوتجایی که من حسودم دلم نمیخواد تنها هم بره

من نمیدونم چرا خانمها همیشه حس مادری نسبت به همسرشون دارن؟ چرا به جای اون تصمیم میگیرن؟ چرا فکر میکنن حتی باید واسه اون آقا تعیین کنن که چی دوست داشته باشه و چی نه؟؟؟؟

خب اون آقا هم مثل همسرش یه سری خواسته ها داره.

چرا فکر میکنین طرف متاهل میشه باید ۲۴ ساعته در اختیار همسرش باشه و هرکاری اون میگه انجام بده؟؟

اون آقا سفر با موتور دوست داره، شما دوست نداری؛ خب چه اشکالی داره هر از گاهی بره سفر تنهایی؟

شما هم با دوستات یا خانواده اون چند روز رو بگذرون

یا حتی با اونا برو سفر چند روزه

مگه زندگی میدون جنگه؟ بچه بازیه؟ که تا چیزی برخلاف میل پیش بیاد سریع بگین رابطه بی رابطه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۷ سالشه.کلا عشق موتور شده.کلیپای اینستارو هم میبینه کلا جوگرفتتش

بنظرم بخاطر سنش

همسرتون سنش واسه تشکیل خانواده زود بود لطفا از حرفم ناراحت نشو  ،رو حساب حرفایی که اینجا زدید متوجه شدم

قدیما ۲۷ ساله ها چند تا بچه داشتن ولی امروزه نه

شوهر منم گفت یا تو بیا یا اگه دوس نداری حداقل بزار من برم چون واقعا لذت داره این کار برام.اما از اوت ...

اگه تنها عادتش بدی دیگه سخت میشه برا هردوتون

یه تجربه تازه هست یه بار امتحانش کن

مثلا بگو بخاطرت قبول میکنم فقط اولین بارمه نمیدونم چطوره یه مسیر کوتاه انتخاب کن 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من نمیدونم چرا خانمها همیشه حس مادری نسبت به همسرشون دارن؟ چرا به جای اون تصمیم میگیرن؟ چرا فکر میکن ...

اصلا باور نمیکنید اما واقعا هروقت میشنوم یه اقایی بدون خانوادش رفته سفر،حس میکنم چون با خانوادش بهش خوش نمیگذره تنها میره.اصلا دوس ندارم هیجا بدون من بره چون فکر میکنم بدون من بهش خوش میگذره

بنظرم بخاطر سنش همسرتون سنش واسه تشکیل خانواده زود بود لطفا از حرفم ناراحت نشو  ،رو حساب حرفای ...

بعید میدونم تا ۵۰ سالگیش هم این مسئله رو کنار بزاره.چون متاشفانه جایی که زندگی میکنه انگار اطرافیانشم همین روالو پیش گرفتن.مثلا پسرخاله باباش ۵۰ سالشه دنبال موتور بازیه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بنظرم بخاطر سنش همسرتون سنش واسه تشکیل خانواده زود بود لطفا از حرفم ناراحت نشو  ،رو حساب حرفای ...

عزیزم ربطی به سن نداره 

دوتا داداشهای منم عاشق موتورن سنشون از سن همسر اسی بیشتره

علایق و سلیقه ها متفاوته

من و همسرم زمستون و تابستون میریم کوه 

واسه خواهرم خیلی مسخره به نظر میاد یعنی چی تو سرمای زمستون میرین کوه !!! ولی ما لذت میبریم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اگه تنها عادتش بدی دیگه سخت میشه برا هردوتون یه تجربه تازه هست یه بار امتحانش کن مثلا بگو بخاطرت ق ...

خب بعد اون چی بگم؟؟بگم خوب بود یا بگم بد بود.بگم خوبه میگه پس بازم بریم.بگم بده میگه بزار من تنها برم

بعید میدونم تا ۵۰ سالگیش هم این مسئله رو کنار بزاره.چون متاشفانه جایی که زندگی میکنه انگار اطرافیانش ...

عزیزم ربطی به سن نداره

علاقه داره داداشای منم همینن 

منم به کوهنوردی علاقه دارم شاید واسه خیلیا میخره بنظر بیاد که تو سرما مسافتهای طولانی رو پای پیاده میرم بالای کوه و برمیگردم 😐

عزیزم ربطی به سن نداره  دوتا داداشهای منم عاشق موتورن سنشون از سن همسر اسی بیشتره علایق و سلی ...

میشه یکی از عادتهای همسرتون که اصلا اوایل ازدواج بهش علاقه ای نداشتید و مجبودشدید بخاطر همسرتون همراهش بشید رو بگید برام؟؟

میشه یکی از عادتهای همسرتون که اصلا اوایل ازدواج بهش علاقه ای نداشتید و مجبودشدید بخاطر همسرتون همرا ...

ایشون خیلی دوست داشتن هفته ای یکبار با دوستاش یا با داداشهای من برن مجردی بگردن 

اوایل گارد میگرفتم بعد دیدم غریبه نیست داداش خودم و دامادمون هستن منم برنامه ریزی کردم هفته ای یه بار با دوستم میرم کوه

ایشون عاشق شلوغی و مهمونی و بریز بپاشه منم عاشق تنهایی بودم ولی خواستم تجربه جدید داشته باشم و قبول کردم 

همیشه بهم میگه اگه تو یه روال راه بری خسته میشی دلزده میشی هیجان رو تجربه کن ،  پستی  بلندی رو تجربه کن 

حرفش واقعا حقه

واسه همین میگم امتحان کن 

مسافرت طولانی هم رفتید باموتور؟

شوهرم مجردیش رفته  ساری 

همون موقع تصادف کرد رفت تو کما 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خب بعد اون چی بگم؟؟بگم خوب بود یا بگم بد بود.بگم خوبه میگه پس بازم بریم.بگم بده میگه بزار من تنها بر ...

شاید خوشت اومد 

اگه طبیعت رو دوست داشته باشی مطمئن باش بهت خوش میگذره 

من و همسرم کاهی وقتها یه مسیر ناشناس رو میریم البته با ماشین میگیم بریم گم بشیم😂😂😂 کلی خوش میگذرع مثلا محله های جدید میبینیم اتفاقهای خاص و قشنگ 

اجازه بده کودک درونت شاد باشع و هیجان زده بشه

شوهرم مجردیش رفته  ساری  همون موقع تصادف کرد رفت تو کما

نمیشه گفت قطعا موتور خوبه یا بد

دوست خواهرم با ماشین تصادف کرد متاسفانه فوت کرد

داداش یکی از عزیزانم با دوچرخه تصادف کرد و ایشونم فوت کردن

اگه اینطور باشه حتی تو خونه هم بشینیم ممکنه سقف بریزه رو سرمون