2777
2789
عنوان

اخه مگه ادم با موتور میره مسافرت.شوهرم انگارعقل نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 50 پست
نمیشه گفت قطعا موتور خوبه یا بد دوست خواهرم با ماشین تصادف کرد متاسفانه فوت کرد داداش یکی از عزیزا ...

حرفت درسته 

الان خودش احتیاط میکنه 

کلا سن نوجوانی نباید به پسر موتور داد

متاسفانه اطرافه ما موتور هر سال نوجوان تلفات میده

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
حرفت درسته  الان خودش احتیاط میکنه  کلا سن نوجوانی نباید به پسر موتور داد متاسفانه اطرا ...

نوجوان و اوان جوانی هیچ ترسی تو دل آدم نیست 

سن که بالاتر میره محتاط تر میشه 

واسه همینه میگم اسی با همسرش بره چون هم احتیاط میکنن هم خانوادگی بیشتر خوش میگذره 

من یه بار از کوه پام لیز خورد یه مسیری رو همینطور اومدم پایین تا لبه پرتگاه فقط موندم چطوری زنده موندم 

ولی آیا توبه کردم ؟ خیر  😕😕😕😕😕 الان از ارتفاع وحشت دارم رفته بودم قلعه بابک پاهام میلرزید درحالیکه اونجا جای صعب العبور نداره که 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوجوان و اوان جوانی هیچ ترسی تو دل آدم نیست  سن که بالاتر میره محتاط تر میشه  واسه همینه ...

بعضیا رو خدا نگه میداره 

شمام از اونایی🤣🤩

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

اینم علاقه اونه

دوس نداری نرو.اما قطعا همسرت حق داره سالی دو هفته اشو برای خودش باشه

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
بعضیا رو خدا نگه میداره  شمام از اونایی🤣🤩

❤❤

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
دعوا نداره.از همین الان کلا فکرم درگیرشه

سخت نگیر 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه