2777
2789
عنوان

اخه مگه ادم با موتور میره مسافرت.شوهرم انگارعقل نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 50 پست
اصلا چمدون اینارو میخاد کجا بذاره 🫥🤔نکنه با یه دست لباس میخاد برین؟؟؟؟؟🫥خیلی غیر منطقیه 

نه اونطور نیست ازین موتور معمولیا نیست که 

کلا باکس مخصوص وسایل دارن 

لباس مخصوص دارن خیلی باحاله 

البته موتورهاشم خیلی گرونه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
موتور که سفر خطرناکه ولی لطفا از رابطه بعنوان تهدید استفاده نکنید ممکنه چیزی بگه که انتظارشو ندارید ...

راجب رابطه که گفتم سریع گفت پس نه با موتور میریم نه با ماشین.هیجا نمیریم مسافرت.بعدشم گفت من واقعا عاشق سفر با موتورم اگه همینم اجازه ندی بهتره ادامه ندیم دیگه باهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد سخت نگیر 

الان هواسرده ولی تابستونا با موتور اینطرفو اون طرف میریم 

تا یک ساعت مسافت خوبه بعداستراحت 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
نه اونطور نیست ازین موتور معمولیا نیست که  کلا باکس مخصوص وسایل دارن  لباس مخصوص دارن خی ...

😂🫥اقا من کلا توجیه نمیشم چون برا یه مسافرت یه روزه ۳ دست لباس میبرم به محض عرق کردن باید همه چی عوض بشه حالا تعداد کفشام بماند 😂🫥یه مسافرت یه هفته ای رفتیم کلا صندوق و صندلی عقب همش وسیله های من بود 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
دقیقا منظورش همونطور سفره با تجهیرات کامل.ولی من میگم بابا میخوام تو ماشین بخوابم غذابخورم اهنگ گوش ...

یه بار یه مسافرت کوچولو رو امتحان کن

اونها تمام تجهیزات داشتن خیلیی باحال بودن اصلا همه شون حرفه ای زن و شوهر

داداشم یه تومن داده موتور گرفته البته ازین پرشیهاست میرن کوه و جنگل با دوستاش خیلی لذت داره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اصلا چمدون اینارو میخاد کجا بذاره 🫥🤔نکنه با یه دست لباس میخاد برین؟؟؟؟؟🫥خیلی غیر منطقیه 

چمدون نیست.موتور و مجهز میکنه.سه تا باکس داره دوتا بغل موتور و یکی قسمت ترک.تکیه گاهم میشه واسه اونی که پشت نشسته

😂🫥اقا من کلا توجیه نمیشم چون برا یه مسافرت یه روزه ۳ دست لباس میبرم به محض عرق کردن باید همه چی عو ...

خوب سلیقه ها متفاوته 

یه لباس بادگیر دارن کیف لباس تو خود لباس جاسازی میشه خیلی کوچولو وقتی باز میکنی یه لباس گنده میشه

اا خوب اونی که عاشق طبیعته نهایت یه دست لباس گرم و سرد اضافه برمیداره 

مسافرت موتور با ماشین و هواپیما خیلی فرق داره

ولی عکساشو ببین خیلی باحاله