2777
2789
عنوان

زندگی مشترک یعنی همش سکوت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 111 پست
دقیقا منم قبلاجداشدم تونامزدی الان ب شوهرم وخانوادش بینهایت احترام گذاشتم وخوبی کردم توهمه چی سخت نگ ...

دقیقا منم همین شرایط رو دارم عزیزم خیلی متاسفم واقعا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
واقعا همینه

چه اصراری داری درباره کارهای روزانه اش سوال کنی؟مگه خبر داری کار بدی انجام میده؟چرا یکمدت کلا سوال کردن رو کنار نمیزاری؟هرچقدر بیشتر کنجکاوی کنی بیشتر به در بسته میخوری چون اون فکر میکنه همین اول کار میخوای محدودش کنی یا بهش اعتماد نداری!به جای پرسیدن های بی فایده چندوقت هیچی نپرس حتی زمانیکه خودش حرفی زد به جای توجه زیاد خیلی عادی بگو اتفاقا منم امروز خیلی سرم شلوغ بود کلی کار داشتم!اگر درست برخورد کنی اونم کم کم گردش رو پایین میاره وباهات راحت میشه.چندتا مقاله درباره دلیل دروغ های ساده مردها توی نت هست به جای اینجا مطرح کردن که فقط حالت رو بدتر میکنه برو اونا رو بخون خیلی مؤثره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه تقصیر تو نیست تو باید برات مهم نباشه هرچی بی محل تر باشی خودت راحت تری بعضیا ریشه کودکی د ...

ترس از دست دادنمو ک اصلا نداره

خیلی باهاش حرف زدم هم آرام هم غیر آروم 

یا واقعا جواب نمیده یا من بلد نیستم 

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)
ببین یه تقصیر تو نیست تو باید برات مهم نباشه هرچی بی محل تر باشی خودت راحت تری بعضیا ریشه کودکی د ...

شوهرمن کودکی افتضاحی داشته منم همینطور متاسفانه توخانواده نرمالی بزرگ نشدیم بنظرت چکاربایدبکنم 

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
ترس از دست دادنمو ک اصلا نداره خیلی باهاش حرف زدم هم آرام هم غیر آروم  یا واقعا جواب نمیده یا ...

من قصد فضولی ندارم

خیلی ببخشید سوال میکنم

ایشونم ازدواج دومشون،دوست داری جواب بده 

هرچی آرزوی خوبه ،(((مال تو)))  
😞😞😞😞 خونه مامانت اینایی یا خودت

خونه پدرمم اومدیم مهمونی ی بهونه الکی پیدا کرد دعوا و ابرو ریزی راه انداخت الانم طلبکاره 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
چه اصراری داری درباره کارهای روزانه اش سوال کنی؟مگه خبر داری کار بدی انجام میده؟چرا یکمدت کلا سوال ک ...

آره منم میخوام همین کارو کنم 😞

اما وقتی میبینم ب دروغ منو ول میکنه میره دو سه ساعت پیشینه قلیون میکشه و پیش دوستاشه میخوام دیوونه شم 

نمیتونم تحمل کنم 😞😭

شاید میترسه یا عادت کرده ازین ب بعد واکنش نشون نده تا راستشو بگه ولی قهر چیه این وسط؟ محلش نده باب ...

کلی هم فحش داده تازه 

منم اعصابم خورد شد فحش دادم البته

شوهرمن کودکی افتضاحی داشته منم همینطور متاسفانه توخانواده نرمالی بزرگ نشدیم بنظرت چکاربایدبکنم 

اصلا خودت نگران نکن زیاد به گذشته آتون فکر نکنید

فقط بایدبه نظر من زن و شوهر کنار و همراه و هم دل هم باشن

برای رشدهم تلاش کنید.

الان باهم مشکل خاصی دارید؟؟

زیاد با آدما قبلی وقت نگذرونید

اصلا خودت نگران نکن زیاد به گذشته آتون فکر نکنید فقط بایدبه نظر من زن و شوهر کنار و همراه و هم دل ه ...

الان فعلا باهاش مشکلی ندارم زندانه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
نه

خوب فقط،یه چیز میگم خوب گوش کن 

باید برات دروغ هاش،بی محل باشی و بی تفاوت ،تو می خوای بهش ثابت کنی میفهمی دروغ هاش،می خوای بهش،ثابت کنی به قول معروف گول نمیخوری

طرز فکرت عوض کن بزار آنقدر دروغ بگه دروغ دونش پاره بشه

رو خودت کار کن رو همه چیزت

رو رفتارت

رو نحوه زندگیت 

طرز فکر کردنت

اصلا حرف کسی برات مهم نباشه

قرار بزار رشد کنی و دست نیافتنی باشی 

سر گرم کن‌خودت با کتاب ،آهنگ بزار برقص تو خانه، ورزش کن،

پیاده روی،یه دفتر بردار بنویس ،

البته اگه دوست داری باهاش زندگی کنی

اگه نمیتونی رفتارش تحمل کنی یه بحث دیگه اس

تو باید براش جذاب باشی و خاص 

یه بار امتحان کن نه جذابیت فقط تو چهره و لباس و ...

تو فکرت هم جذابیت بزار