2777
2789
عنوان

زندگی مشترک یعنی همش سکوت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2596 بازدید | 111 پست
🥲 چند وقته باهاشی؟  من میدونم که بهترین کار اینه ک کلا بهش بی توجه باشم  اصلا ازش نپرسم ...

۴ ساله ازدواج کردیم ، من کلا کاریش نداشتم دیگه باور میکنی ماه ب ماه ی تماس یا پیام باهاش نداشتم اذیت میشدم ولی م میشه کرد ، هرجور که بخوای باهاش ساختم کوتاه اومدم ، الانم سر ی سوتفاهم ی ماهه منو با ی بچه ول کرده ی سراغ نگرفته دارم دیوونه میشم ،گاهی به خودکشی فکر میکنم واقعا دیگه توانایی پروسه طلاق رو ندارم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هنوز مثلا توی دوران عقدیمو اینجوریه…

بهتره با مشاور صحبت کنی 

دروغگویی اونم از نوع همیشگی و بی دلیلش بعدها تو زندگیت مشکلای جدی بوجود میاره 

چون قبلا یه ازدواج ناموفق داشتی دلیل بر این نمیشه که بخوای تحمل کنی 

حتما با یه مشاور خوب صحبت کن

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
بعضیا دروغ تو ذاتشون، تحملشم خیلی سخته زیاد پیگیرش نباش

😔😔

جالبه که بدهکارم میشم 

الان قهر کرد از خونه رفت 

واقعا بی منطقه 😞😞😞

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)
۴ ساله ازدواج کردیم ، من کلا کاریش نداشتم دیگه باور میکنی ماه ب ماه ی تماس یا پیام باهاش نداشتم اذیت ...

😞😞😞😞 خونه مامانت اینایی یا خودت

ازدواج دوم خیلی خیلی سخت تر از اولیه نباید بی گدار به آب زد ، پدرم به من و همسرم سر نامزدی گفت ازدوا ...

دقیقا منم قبلاجداشدم تونامزدی الان ب شوهرم وخانوادش بینهایت احترام گذاشتم وخوبی کردم توهمه چی سخت نگرفتم کم توقع بودم ک مبادا زندگیم دوباره ازهم بپاشه اما این همه خوبیم ب نفعم ک نبود هیچ کلا ب ضررم تموم شد جوری توهرچی سکوت کردم  ک الان احساس میکنم زیردستوپاشون دارم خفه میشم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
😔😔 جالبه که بدهکارم میشم  الان قهر کرد از خونه رفت  واقعا بی منطقه 😞😞😞

ببین یه تقصیر تو نیست

تو باید برات مهم نباشه

هرچی بی محل تر باشی خودت راحت تری

بعضیا ریشه کودکی دارن

یا ترس،از دست دادنت داره

باهاش حرف بزن خیلی،آروم بدون جنگ و دعوا

هرچی آرزوی خوبه ،(((مال تو)))  
بهتره با مشاور صحبت کنی  دروغگویی اونم از نوع همیشگی و بی دلیلش بعدها تو زندگیت مشکلای جدی بوج ...

خودم وحشت دارم از اینکه دوباره کارم ب طلاق بکشه 

هرچند ک هیچوقت اینو بهش نگفتم 

الان آقا قهر کرده رفته 

نمیدونم فردا قراره چی بشع

میترسم قضیه رو بزرگ کنه

دقیقا همینکارو بکن .تو به خودت برس ضعف از خودت نشون نده.من که بیخیال شدم

باورت میشه شلوار خونگی نداشتم دیگه😑 لوازم آرایشم ی مداد چشم و رژ و کرم مرطوب کننده اس..

هیچی نخریدم. قناعت کردم و البته دیده نشدم!

کسی هم قدر نمیدونه. منم تصمیم گرفتم بیخیال شم. دیگه قول دادم دنبالش نرم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

😔😔 جالبه که بدهکارم میشم  الان قهر کرد از خونه رفت  واقعا بی منطقه 😞😞😞

خواهر دست بی نمکی داریم دقیقا شوهرمن وخانوادش همینن

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤