2777
2789
عنوان

زندگی مشترک یعنی همش سکوت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 111 پست
آره منم میخوام همین کارو کنم 😞 اما وقتی میبینم ب دروغ منو ول میکنه میره دو سه ساعت پیشینه قلیون می ...

نمیدونم اون آقا ازدواح اولشه یانه اما مشخصه تا حالا عادت به زندگی مجردی ودور هم نشینی با دوستاش داشته!مردها اول ازدواج یک مدت طول میکشه که یاد بگیرن از فضای مجردی باید بیرون بیان ومتعهد بشن.حتی بعضیهاشون اگر هم بخوان میترسن جمع دوستانشون رو ترک کنن که مبادا مردهای دیگه مسخره شون کنن که اسیر و ذلیل زن شدن!!همسرت معلومه که متوجه حساسیت هات شده وترسیده که شما میخوای آزادیشو ازش بگیری یا به قول خودشون بهش افسار بزنی برای همین حتی جایی که نیازی نیست به دروغ متوسل میشه!حالا این دیگه هنر شماست که بتونی بدون اینکه این حس رو بهش بدی آروم وازراه درست اونو به سمت خودت بکشی وبا زندگی متاهلی آشنا کنی!که قطعا راهش این برخوردهایی که تا الان داشتی نیست.منم میفهمم یک رن توی این موقعیت چه حس بدی بهش دست میده!تمام سلول‌های بدن آدم پر از خشم میشه!ولی فرق یک زن عاقل ودانا با زنی که فقط ناله وشکایت میکنه در کنترل کردن همین حس‌های آزاردهنده است!!توی سایتهای مختلف راه های خوب هست.توی همین سایت قبلا تاپیکهای دختر گرانبها وبانو آرتمیس بود که بزنی میاد ومیتونی استفاده کنی.شماره۱۴۸۰برای مشاوره هست که بهتره باچند نفرشون تماس بگیری!میبینی خیلی راه های بهتر از اینجا تاپیک زدن هست که میتونه زندگیت رو نجات بده!پس وقتت رو اینجا با راهنماییهای بعضی کاربرهای تین ایجر هدر نده!!!موفق باشی.

خواهر جان تو تنها نیستی درسته شوهر اولم بداخلاق بدعنق بود بی مسئولیت ولی خیانت نکرد بهم

ولی این شوهر کرگدنم برعکس اولی اخلاق عالی خوش برخورد با مسئولیت ولی خیانت کرد حالا اینجا دیگه خانوادم نمیزارن جدا بشم 

منم باید ساکت بم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم میگه من کلا همینم دلم نمیخواد از ریز کارام کسی خبر داشته باشه الانم دعوامون شد رفت  د ...

غلط کرده یعنی چی اومده خدایی نکرده با یکی دیگه رفته باشه کافه اونوقت زیرکار خبر نداشتن چیه ، بگه میخوام برم کافه  مگه سربارش میشی دروغگویش چیه دیگه ،اونوقت میگن زنمون شکاکه خب خودشون میکنن دیگه که آدم مورو از تو ماست بکشه بیرون

بنظرت برای منی که وهرم خائنه این ج مده؟

ببین آدما شرایط خاص،دارن من شرایط شما رو نمیدونن 

یکی راه برگشت داره ،جدا میشه

یکی ذات شوهرشه زنه هم تغییر کنه مرده باز همونه

بعضیا از نا رضایتی از زندگی مشترک خیانت میکنن

ولی کلا آدم اگه بتونه خودش تغییر بده و رشد کنه از خیلی چیزها خودش نجات میده

هرچی آرزوی خوبه ،(((مال تو)))  
ببین آدما شرایط خاص،دارن من شرایط شما رو نمیدونن  یکی راه برگشت داره ،جدا میشه یکی ذات شوهرشه ...

اره منم ازدواج دوممه خیلی دردمونده ام خانوادم میگن طلاق نگیر 

بیخیال باش 

ولی من نمیدونم دیگه چکار کنم روحم خسته شده 

میام پیش خانوادم استراحت میکنم بیشتر روحم داغون میشه 

افسرده تر میشم 

متوجه منظورت نمیشم!؟؟؟شما تین ایجری؟

نه خانمم

شما در مورد بانو آرتمیس گفتید من  مطالبش خوندم.

درمورد تین ایجر بودن کاربرا گفتید خواستم بدونم شخص خاصیه.🪷

هرچی آرزوی خوبه ،(((مال تو)))  

عزیزم یه کم حساس شدی

اگه کار بدی نمیکنه و ازش خبر داری پا پیچش نشو تا باهات لج نکنه. عادت ۳۰ ساله رو که یه شبه ترک نمیکنن.

گاماس گاماس

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
واقعا همینه و چون من یک زنم هیچ حقی ندارم. حدودا ۲ماهه اصلا سمتم نیومده. منم هرچی ب کنایه گفتم فاید ...

شما حق دارین فقط بلد نیستید دفاع کنید ازش هیچ ربطی هم به جنسیت نداره