آره منم میخوام همین کارو کنم 😞 اما وقتی میبینم ب دروغ منو ول میکنه میره دو سه ساعت پیشینه قلیون می ...
نمیدونم اون آقا ازدواح اولشه یانه اما مشخصه تا حالا عادت به زندگی مجردی ودور هم نشینی با دوستاش داشته!مردها اول ازدواج یک مدت طول میکشه که یاد بگیرن از فضای مجردی باید بیرون بیان ومتعهد بشن.حتی بعضیهاشون اگر هم بخوان میترسن جمع دوستانشون رو ترک کنن که مبادا مردهای دیگه مسخره شون کنن که اسیر و ذلیل زن شدن!!همسرت معلومه که متوجه حساسیت هات شده وترسیده که شما میخوای آزادیشو ازش بگیری یا به قول خودشون بهش افسار بزنی برای همین حتی جایی که نیازی نیست به دروغ متوسل میشه!حالا این دیگه هنر شماست که بتونی بدون اینکه این حس رو بهش بدی آروم وازراه درست اونو به سمت خودت بکشی وبا زندگی متاهلی آشنا کنی!که قطعا راهش این برخوردهایی که تا الان داشتی نیست.منم میفهمم یک رن توی این موقعیت چه حس بدی بهش دست میده!تمام سلولهای بدن آدم پر از خشم میشه!ولی فرق یک زن عاقل ودانا با زنی که فقط ناله وشکایت میکنه در کنترل کردن همین حسهای آزاردهنده است!!توی سایتهای مختلف راه های خوب هست.توی همین سایت قبلا تاپیکهای دختر گرانبها وبانو آرتمیس بود که بزنی میاد ومیتونی استفاده کنی.شماره۱۴۸۰برای مشاوره هست که بهتره باچند نفرشون تماس بگیری!میبینی خیلی راه های بهتر از اینجا تاپیک زدن هست که میتونه زندگیت رو نجات بده!پس وقتت رو اینجا با راهنماییهای بعضی کاربرهای تین ایجر هدر نده!!!موفق باشی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه کار بدی نمیکنه و ازش خبر داری پا پیچش نشو تا باهات لج نکنه. عادت ۳۰ ساله رو که یه شبه ترک نمیکنن.
گاماس گاماس
خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی . از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن اللهم صلی علی محمد و آل محمد این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود