2777
2789

توروخدا ناشکری نکن تو چیکار به جامعه داری؟ کم هستن دخترایی که مستقل و قوی ان و زندگی عالی دارن؟

منم دوتا دختر دارم و میخوام جوری بار بیارمشون که مایه افتخارم باشن زن اگه بلد باشه زن اگه قوی باشه صدتا مرد رو حریفه

فقط رو اعتماد به نفس خودت کار کن با مشاور صحبت کن خودت رو قوی کن که دخترات مثل خودت قوی بار بیان و بتونن بهت تکیه کنن 

من به خودم قول دادم مثل شیر پشت دخترام باشم کاری به پدرشون ندارم البته که اونم حمایت میکنه و عاشقشونه ولی دختر تا زمانی که حمایت مادرش رو داره دلش قرص و محکمه 

کاری به حرفات ندارم چون حوصله مشاوره دادن ندارم

ولی با جمله آخرت موافقم

بیچاره دخترهات که تو با این طرز فکر مادرشون شدی

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه عزیزم انشالله خدا ی حالی هم ب ما بده چی میشه مگه آرزوم فقط خوشبختی دخترامه

فدات شم ایشالا خودتو دخترای گلت بهتری روزهارو پیش رو داشته باشید

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...

ایشالله خدای مهربان به شما🤲 یک پسر کاکل زری  وبه من هم🤲 یک دختر خوشگل عطا کند....حق داری دوست عزیز آدم دوست داره از دوتا جنس داشته باشه....(الان کاربرا نیایین منو بخورین اه پسر فلانه دختر فلانه).....بعضی وقتها آدم خسته میشه از زندگی ....و به همه چیز گیر میده....یه مدت شوهرم اصرار که واسم نی نی دختر بیار....منم حوصلش ندارم ضعیفم کمخونم.....دوتا پسر دارم که شیر به شیر آوردم..خیلی سختی کشیدم تا بزرگ شدن الان خداروشکر بهتر شدن مدرسه میرن....آقا حالا هی گیر میده برام دختر بیار....انگار فروشگاه که برم بخرم....

این ناشکریه دختر مایه رحمته باید به خاطر این لطف بزرگی که خدا بهتون کرده شکر گذار باشید. ضمن این که به جای این حرفا مراقب تربیتشون باشید با محبت کردن زیاد بهشون و آشنا کردنشون با معارف خدا و اهل بیت تا مبادا تو این دوره وانفسا راهو اشتباه برن. فرزندان اگه مؤمن و متدین تربیت بشن برا پدرمادرشون باقیات الصالحات میشن اگه نمیدونید باقیات الصالحات چیه بگید تا براتون توضیح بدم.  من اگه دختر داشتم تموم تلاشمو می کردم تا تو این دوره بد آخر الزمان سرباز امام زمان باشن. 

این ناشکریه دختر مایه رحمته باید به خاطر این لطف بزرگی که خدا بهتون کرده شکر گذار باشید. ضمن این که به جای این حرفا مراقب تربیتشون باشید با محبت کردن زیاد بهشون و آشنا کردنشون با معارف خدا و اهل بیت تا مبادا تو این دوره وانفسا راهو اشتباه برن. فرزندان اگه مؤمن و متدین تربیت بشن برا پدرمادرشون باقیات الصالحات میشن اگه نمیدونید باقیات الصالحات چیه بگید تا براتون توضیح بدم.  من اگه دختر داشتم تموم تلاشمو می کردم تا تو این دوره بد آخر الزمان سرباز امام زمان باشن. 

متاسفانه دخترم میدونه من چی تو سر من میگذره  

خاک تو سرت بی عرضه ی بی لیاقت

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷