2777
2789
مشکل من بر میگرده به شوهرم  و خانواده اش که نابودم کردن

ان شاالله خودت بهت کمک کنه عزیزم 

ولی خودت هم باید به خودت کمک کنی ،سعی کن ضعیف نباشی شما الان مادر دوتا دختری که قرار خیلی چیزا از شما یاد بگیرن 

اگه میدونستی با کتک زدن بچه چه به روز روان و عزت نفس بچه هات میاری بخدا دیگه به خودت اجازه همچین کاری نمیدادی 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم واسشون سوخت با همچین مادر کوته فکری!

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

اون موقع هم با شوهرم مشکل داشتم  برادرش کلیه اش از دست داده بود  خانواده شوهرم میگفتن باید ...

بمیرم برات چقد سختی کشیدی😔منم تمام زجرایی که کشیدم از شوهرو خانواده شوهر بوده الان افسردگی و وسواس فکری دیوونم کردن

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
بمیرم برات چقد سختی کشیدی😔منم تمام زجرایی که کشیدم از شوهرو خانواده شوهر بوده الان افسردگی و وسواس ...

خدا نکنه عزیزم انشالله خدا ی حالی هم ب ما بده چی میشه مگه آرزوم فقط خوشبختی دخترامه

فقط بهت بگم تو اقواممون یه زن و مرد پیر چن تا پسر دارن ولی دخترشون کارای مادرو پدر پیر رو میکنه و سروملمون میده حتی مخارج خونه و خوراک و ماهیانه سی میلیون برای نگهدارس پدر و مادر هزینه میکنه اما پسراش هیچ کاری نمیکنن. مهم اینه که بچه ات رو درست بار بیاری الان دیگه جنسیت یه چیز الکیه. اینقد که دیدم دختر به پدرمادر سر میزنه و حواسش هست پسر نیست حالا خود دانی اینقد غصه بخور تا پیر بشی 

ببین منم دقیقا عین تو هستم 

پدرم عشق پسر داره

حتی رفت زن گرفت و بچه دار شد ولی باز دختر

ولی من عاشق دخترم و نمیخام مثل خودم بشه انقدر بهش عشق میدم و پشتت وایمیستم تا بزرگش کنم از الان بهش گفتم تو باید ی ادم موفق بشی باید درس بخونی بری سرکار

تو مخش کردم

با خودم اومده بود دکتر ب دکتره گفت شما درس خوندی دکتر شدی؟

دکتر گفت اره توهم درستو بخون دکتر بشی

فقط و فقط برو دنبال درمان افسردگیت نزار دخترت مثل خودت بشه