2777
2789
عنوان

شوهرتون بعد از زایمان چطور بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 84 پست

عزیزم اول که مامان شدنت مبارک‌. دوم اینکه اصلا به رفتارهای همسرت توجه نکن و فقط سعی کن زودی سرپا بشی و از بزرگ شدن بچه ات لذت ببری.

همسر منم همین کارو میکرد توجهش به من بعد زایمان صفر شد در حدی که بعضی وقتها بهش میگم دیگه هیچ وقت دوست ندارم بچه دار بشیم. الان و قبل به دنیا اومدن بچه خیلی خوبه ولی اونموقع خیلی خیلی اذیتم کرد.

البته خانومها هورمونهای بدنشون قاطی پاتی میشه دست خودشون نیست کوچکترین موضوعی ناراحتشون میکنه که خب حق دارن.

ولی حقیقتا شما با ناهار نخوردن به خودت و بچه ظلم کردی سعی کن سلامتی خودت مهم ترین چیز دنیا باشه. اعتراض و تنبیه کردن همسرت را جور دیگه نشون بده عزیزم. شما الان بیش از همه چیز باید به خودت اهمیت بدی.

الهی همیشه شاد ‌‌و خوش باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرت چرا اومد خونتون؟کمکت میکنه یا الکی اومده؟ اگه کمکت میکنه که بنظرم صبور باش اگه نه فقط اومد ...

در ظاهر اومده کمک خیر سرش

ولی در واقع بخور بخواب و رسیدگی به خودش

من اگه بگم زایمانم چطور بود که گریه ت میگیره

هیچوقت شوهرم مادرشوهرم ومادرخودمو نمیبخشم

قشنگ شیاف دیکلوفناک بذار برو غذاتو بخور بگو بخند کمپوتش رو بخر بخور 

ده روز بعد هم برو خونه ی مادرت بمون چندروز

گن طبی هم ببند

زایمان کردی حساس شدی .متاسفانه کسی هم نیست که شوهرتو توجیح کنه . من خودم زمان بارداری خیلی باهاش حرف ...

شوهرم الان فکر میکنه خیلی عالیه

زن دوستش افسردگی بعد زایمان گرفته بود پیش من همش پشت سر دوستش حرف میزد که نمیدونسته یا بلد نبوده که باید چیکار کنه واسه همین زنش افسردگی گرفته

حالا خودش بد تره

عزیزم اول که مامان شدنت مبارک‌. دوم اینکه اصلا به رفتارهای همسرت توجه نکن و فقط سعی کن زودی سرپا بشی ...

اون موقع واقعا گرسنه نبودم

ولی الان دیگه دارم ضعف میکنم ولی کسی نیست که به من اهمیت بده

مامانمم شاغله شبا میاد فقط اون به فکر منه

عزیزم حق داری بفرست بره مادرشوهرتا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
درسته زن و مادرهرکدوم جایگاه خودشونو دارن ولی بنظرمن همه مردا مادرشونو بیشتر دوس دارن غیراین باشه عج ...

اوایل ازدواج شاید 

ولی یه مدت که از ازدواج میگذره کلا اولویت زن و شوهر دیگه مادر نیست 

یعنی همسر من و برادراش اصلا اینطوری نیستن واقعا