2777
2789
پسر فکرش کم تر ولی جدا از جنسیت من زود بچه دار شدم اولین بچه ام ۱۷سالگی  زده شدم

کی گفته پسر فکرش کمتره الان باید اون پسر رو انقد قوی بار بیاری انقد پشتش باشی تا بتونه تو این وضعیت شغل درست حسابی برای خودش پیدا کنه . دیگه اینهمه میشنویم پسر بچه ها رو اذیت میکنن . پسر هم مراقبت میخواد الان دوره زمونه ای شده که حتی اگه یه مرغ بخوای نگه داری باید صلاحیت داشته باشی دیگ چه برسه به پسر یا دختر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر فکرش کم تر ولی جدا از جنسیت من زود بچه دار شدم اولین بچه ام ۱۷سالگی  زده شدم

عزیز من ۱۵ سالگی بچه دار بخدا دختر خیلی خوبه کاش من ده تاش داشتم فقط همین دختره هس ک دوستمه میبرتم بیرون دکتر جایی اگر این نبود دق میکردم تو شهر غریب مادرشوهرم ۶تا پسر داره ایقد اذیتش میدن دایم طلبکارشن هیچکس نمیاد سر بهش بزنه پیرزنه بیچاره همش میگه کاش شده بود ۱۲ دختر یه دونه پسر نداشتم

لازم نیست داراییتو بدی چون مادرت که نیست و احتمالا هم مادرت مثل ایشون فکر نمیکنه چون همزاد پنداری نک ...

نه اگر یک درصد احتمال بدم مامانم تو ذهنش اینارو بگه 

تمام داراییمو میدم ولی فکرشم نکنه 

اتفاقا برعکس پسر فکرش خیلی بیشتره

درس خون ازش درنمیاد

تا تکون بخوره باید بره خدمت که خودش کلی استرس میده به آدم ،

همش باید نگران باشی معتاد نشه 

رفیق ناباب گولش نزنه دستش مواد بده فیلم ناجور بده

پسر توی جامعه الان خیلی سخت تره ،

اون قدیم بود پسرها بی دردسر بزرگ میشدن چون هنوز تکنولوژی پیشرفت نکرده بود چشم و گوششون باز بشه

متاسفانه دخترم میدونه من چی تو سر من میگذره  

پس اماده باش ک این چرخه ای ک از زندکی خودتو خواهرات گفتی هی ادامه پیدا کنه نسل در نسلت

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅