2777
2789

منم دختر دارم هم پسر هر دوشونم خیلی دوست دارم 

دخترا خیلی گناه دارن قانون و جامعه و همه چیز به نفع پسره 

منم دلم میسوزه براش 

خودم مستقلم دخترمم محکم بار میارم اما باقیش و چکار کنم 

وقتی یه دختر ددنیا میاد غصه م میشه

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
دختر آخرش چی میشه ؟  همه مثل تو نیستن که انفدر دختر موفق داریم که صدتا مرد زیر دستشون کار میکن ...

دقیقا

فکر کرده همه دخترها مثل خودش و اطرافیانش ضعیفن

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا نگو

ببین منم یه دختر دارم ولی به نظرم اصلا دختر و پسر فرقی ندارن عزیزم

من عاشق دخترمم نفسمه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

خدایا شکرت یکی مثل من که براش پسر و دختر هیچ فرقی ندارن و عزیزن دو تا پسر می دهی یکی هم این از دور ...

شما روانشناس هستین  ماشالله چه با کمالات حرف میزنید بی سوادی ازتون میباره کسی مشکل روحی داره تحقیرش نمیکنن کمکش میکنن . خدا هست  خوب نیست دل شکستن

چه شانسی داره زنش. من پدر شوهرم ومادر شوهرم هیچی بهم ندادن اول زندگیم خودم هیچی نداشتم شوهرم برا باب ...

اره والا ملت شانس دلرن من خودم با بدبختی همه چی جمع کردم حالا توقع دارن من تمام زندگیمو بزنم به اسم اونا والا ما خودمون هیچی بهمون ندادن زحمت کشیدیم به دست اوردیم

اصلا  نمیشه گف کدوم بهتره.

ادم میشناسم پسرش از صدتا دختر بهتره.ادم میشناسم دخترش از صدتا پسر بیشتر مایه افتخارع.

به چشم دیدم اونایی که دختر زیاد دارن همشون موفق شدن.

فقط از خدا بخاییم سالم و صالح و با عمر باعزت باشن.

جوری باشن که هر پنجشنبه لعن و نفرین حواله ماها نشه

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
نه اون اصلا  براش هم نیست  اون فقط بخاطر خوش گذرونی خودشه رفیق بازی

خوب پس الکی فکرای بیخود نکن 

درسته مشکلات خانوادگی هس هممون داریم ولی کنار بیا خودتو کنترل کن .اونا چه گناهی کردن 

بهت حق میدم یکم مشکلات و گرفتاریها اختلافات خانوادگی زیاد شده اعصابت بهم ریخته اینو میگی 

ولی بازم کنار بیاااا فکرایه دوراان عهد بوق و نکن افتخار کن بهشون .اگه هم خیلی خیلی پسر دوست داری رژیم  شو بگیر بیااار 

خوب پس الکی فکرای بیخود نکن  درسته مشکلات خانوادگی هس هممون داریم ولی کنار بیا خودتو کنترل کن ...

بخدا مشکل من این نیست که پسر نشدن  مشکل من این که خودم خیلی سختی کشیدم میترسم دخترامم مثل  خودم بشن خدایی نکرده

شما روانشناس هستین  ماشالله چه با کمالات حرف میزنید بی سوادی ازتون میباره کسی مشکل روحی داره تح ...

اگه بیسواد بودم مثل تو میکوبیدم تو سر جنس دختر...و چون دختر داشتم خودم رو بدبخت و لایق ترحم می دیدم و بیچاره...

اره تو راست میگی من بیسواد رو با مدرک سیکل مشاور مدرسه کردن😄

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)
اره والا ملت شانس دلرن من خودم با بدبختی همه چی جمع کردم حالا توقع دارن من تمام زندگیمو بزنم به اسم ...

زمان ما مادر شوهرا حریف بودن الان عروسا خیلی زرنگ شدن من خودم اونقدر اذیت شدم بخوام تعریف کنم از دوجلد کتاب میگذره 🙄

اما بازم میگم خدایا صد هزار مرتبه شکر شکر شکر

شما قوی الان؟؟؟؟

شک نکن

چون به زن بودن خودم همیشه افتخار می کنم

فیمینیست هم نیستم