2777
2789

بیبی چک هم زدم منفی بود پس چرا نمیشم 

سابقه ی اینهمه تاخیر و نداشتم 

راستی سرما خوردم شدید و ب نظرم کرونا بود رفتم دکتر دوتا آمپول زد فک کنم بتامتازون بود 

ممکنه از اون باشه 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بخاطر امپوله

منم پارسال زدم عقب افتاد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
عیزم شما الان حامله ای

مرسی دکتر بعد از این 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بله بخاطر امپولهمنم پارسال زدم عقب افتاد

۱۲روووز؟؟؟خیلی زیاده و تو عمرم اولین باره همچین اتفاقی افتاده

تنبلی تخمدان یا کیست هم اگر داشته باسی میتونه باعث تاخیر بشه اما الان دکتر هم بری اول میفرسته آزمایش

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
واسه داروهاس

داروی خاصی نبود دوتا آمپول بود فک کنم بتامتازون بود با آموکسی سیلین 

ولی آمپول شاید سالها بود نزده بودم

۱۲روووز؟؟؟خیلی زیاده و تو عمرم اولین باره همچین اتفاقی افتاده

من بعد تایم طولانی تری شدم

فک کنم 20روز گذشت 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.