2777
2789

من سنم کمه اما دیسک دارم

بخاطر دیسک یسری محدودیت ها  و درد دارم تو زندگی 

میشه کلا این دردها نباشه؟ بخاطر سنم هیچ دکتری قبول نمیکنه برا عمل فقط میگن بساز بساز

اخه چطوری😞

با افتخار لرم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا راهی نداره خوب خوب بشه نه؟🥲

نه اما ورزش تقویت عضلات و اصولی دردش را کامل از بین میبرن به شرطی که کا های خیلی سنگین نکنی من دیسک دارم الان بعد از دوتا زایمان واقعا اذیتم اما بعد از زایمان اولم که درهام زیاد بود رقتم ورزش حدود 20-30جلسه خصوصی پیش یه استاد توانمند تا دو سه سال یادم رفته بود از ذیسک الان بچم کوچیکه بزرگتر بشه انشاالله میرم دوباره

نه اما ورزش تقویت عضلات و اصولی دردش را کامل از بین میبرن به شرطی که کا های خیلی سنگین نکنی من دیسک ...

قبل از زایمان اولتون دیسک داشتین؟ من مجردم از همین میترسم بعدا بخوام بچه بیارم بدتر بشم یا دردهام زیاد بشن😞😞😞

با افتخار لرم❤️

قبل از زایمان اولتون دیسک داشتین؟ من مجردم از همین میترسم بعدا بخوام بچه بیارم بدتر بشم یا دردهام زی ...

اره قبلش داشتم اما خب بعد از بارداری تشدید شد اگه اول عضلات کمر قوی بشن بارداری نمیتونه خیلی دردناک بشه

اره قبلش داشتم اما خب بعد از بارداری تشدید شد اگه اول عضلات کمر قوی بشن بارداری نمیتونه خیلی دردناک ...

شما قبل از بارداری عضلات کمرتون قوی کرده بودین با ورزش؟

با افتخار لرم❤️

بین بارداری اول و دومم آره چون بارداری اولم استراحت مطلق بودم خودش تاثی داشت که خیلی بهم فشار نیومد اما بچه داری اوضاعشو هیلی خراب کرد بعد از دو سه سالگی بچم هم لیزر رفتم زیر نظر متخصص هم ورزش

بین بارداری اول و دومم آره چون بارداری اولم استراحت مطلق بودم خودش تاثی داشت که خیلی بهم فشار نیومد ...

مرسی عزیزم

گمونم خود بارداری به اندازه بچه داری فشار نمیاره

با افتخار لرم❤️

منم مجردم دو ماهه دچار این درد شدم خیلی سخته واقعا با وجود انقد درد میشه حتی ازدواج کرد مسؤلیت یک زن ...

اره

شرایط من و شما و ما بقی که مثل ماهستند از بقیه سخت هست بستگی داره چقدر بتونیم تحمل کنیم🥲

اون خانم که بالاتر پیام شما پیام گذاشته با وجود دیسک دوتا بارداری داشته پس یعنی نشود نیس ولی سخته خیلی ام سخت💔

با افتخار لرم❤️

سعی کن هفته ای یکی دوباراستخربری خیلی برادیسک اثرداره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم آب درمانی به شدت کمک کنندس 

برو استخر و فقط اروم تو قسمت کم عمق راه برو خیلی جوابه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!