2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نمیشه بچه بیارم😤💔

787 بازدید | 49 پست

۴ سال ادواج کردیم دلم بچه میخاد همش میگ زوده یا وقت داره بچه دار شدن نمیدونم چی کار کنم غصه ام گرفته

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

ببخشید اینو میگم ولی یه بچرو اسیر سختی های زندگی نکنید

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چند سالته؟

بله وقت داره بچه دارشدن واین برای زن محدوده اگه یه بچه سالم میخواد باید تا وقتی بدنتون شادابه بیارید حالا یکی دیر ازدواج میکنه حرفی نبست شما چرا ریسک میکنین

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
ببخشید اینو میگم ولی یه بچرو اسیر سختی های زندگی نکنید

مگه از زندگیشون خبر داری؟؟

شاید زندگی شما سخته

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

اگر شرایطش رو ندارین نیارین 

بچه نقل و نبات نیست یا وسیله سرگرمی نیست اول باید توان تأمین بچه رو داشته باشی که فردا روز تا دهنش رو باز کرد نگی ندارم 

اول اینا رو در نظر بگیر بعد 

این کاربری دومم هست 

صبر کن خودش راضی شه...اینجوری بعد اومدن بچه بیشتر حس مسولیت میکنه و کمک میکنه

ولی اگر اصرار کنی و به میلش نباشه بعدن شاید زیر بار مسولیت نره

ولی میتونی ترغیبش کنی

هرجا بازار یا بیرون خونه لباس بچگونه دیدی یا وسایل بچگونه حتی خوده بچه....ذوق و شوق نشون بده...از بامزه بودن بچه و کارهاش بگو...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.