2777
2789

با اینجور ادم    که ازخودش  هیچ  آماری نمیده  هروقت ناراحته میاد سمتت و      فقط میاد اطلاعات  جمع کنه  چطور رفتار میکنید  ؟   من  بهش اطلاعات نمیدم و رفت و امدمو کم کرذم باهاش  اما باز دیروز  پیام داده  میبینم  سر پروفایلت فلان عکسه  چیه  کجا رفتی ....  حالا من  اصلا نگا  پستای اونم نمیکنم    گفتم  که رفتنیو ک تو رفتی تو بگو  کجاها  رفتی   فلان جا رفتی  چیکار کردی   ؟ دیدم   من من کرد و     گفت  اوکی   بای             واقعا  میخوام گاهی وقتا      چند تا فوش بهش بدم بگم  مگ تو   فضول منی    ؟   مگ من سالی  یبار  کاری بکارت دارم  نخاله     😏    انقد که حسوده  و  حرف بیار ببر  میکن    دیگ هیچکس  نزدیکش  نمیشه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جوابشو نده کلا گرم نگیر باهاش 

میبنیی  هروقت  که یه مشکلی داره  یا میخواد فضولی کنه میاد     دیگ  حالم داره ازش بهم میخوره   میخوام خظمو  عوض کنم  کلا ندم بهش   گمشه بره

خب تنها راهش اینه که بشی مثل خودش .

ایش    بره گمشه من مثل اون بشم  باید  برم تیمارستان  مغزم   نمیکشه  همش  فوش بدم به مردمو  نفرین  کنمو و  حرف  نا امید کننده بزنمو فضولی کار مردمو بکنم