ما ک خانوادگی از این ویروس جدیدا گرفته بودیم هر کردم ی شکلی بودیم که پدرم تبخال زده بود مثل شما بود
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگرانم فکرم جاهای بد میرسه تاحالا این شکلی نشدم خدا کنه ویروس باشه
از این قرص ۳ کاره ها بخور ببین خوب میشی یا ن برو دکتر البته اگه می تونی مصرف کنی
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
از این کپسولاست که روش نوشته استامینیوفن ، کافیین ، ایپو پروفن
اسم خاصی نداره
ممنون ازتون یکم دلم ارومتر شد دونفر گفتن از این ویروساس احتمالا با یکم خیال راح ...
اره این ویروسه خیای شیوع پیدا کرده زودتر برو دکتر که ایشالله بهتر شی