2777
2789

نمیدونم چرا این شکلی شدم 

کسی اطلاعی یا راهکاری بلده کمک کنه 

گلوم میسوزه لبم باد کرده از تو هم افت زدم🤕🤒

ما ک خانوادگی  از این ویروس جدیدا گرفته بودیم هر کردم ی شکلی بودیم که پدرم تبخال زده بود مثل شما بود 

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

برای آفت

آفتین ژل یا رب انار بزن

برای تبخال هم یادمه مامانم رژلب میزد بهش خشک میشد بعدا

ولی خب رژ رو بزن  ب دستت بعد بزن ب لبت تا رژلبت کثیف نشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ک خانوادگی  از این ویروس جدیدا گرفته بودیم هر کردم ی شکلی بودیم که پدرم تبخال زده بود مثل شم ...

نگرانم فکرم جاهای بد میرسه 

تاحالا این شکلی نشدم 

خدا کنه ویروس باشه

نگرانم فکرم جاهای بد میرسه  تاحالا این شکلی نشدم  خدا کنه ویروس باشه

از این قرص ۳ کاره ها بخور ببین خوب میشی یا ن برو دکتر  البته اگه می تونی مصرف کنی

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
دوست عزیز اینکه همزمان باهم این مشکل پیش اومده  نگرانم☹️

خربزه یا چیز حساسیت زایی نخوردی؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
قرص ۳ کاره نمیدونم چیه  میشه لطفا اسمشو بگی ممنونم

از این کپسولاست که روش نوشته استامینیوفن  ، کافیین ، ایپو پروفن 

اسم خاصی نداره

از این کپسولاست که روش نوشته استامینیوفن  ، کافیین ، ایپو پروفن  اسم خاصی نداره

ممنون ازتون 

یکم دلم ارومتر شد 

دونفر گفتن از این ویروساس احتمالا 

با یکم خیال راحتر میرم درمانگاه ببینم چی میگن

ممنون ازتون  یکم دلم ارومتر شد  دونفر گفتن از این ویروساس احتمالا  با یکم خیال راح ...

اره این ویروسه خیای شیوع پیدا کرده زودتر برو دکتر که ایشالله بهتر شی

ایشالا که خدا به خودت و بابات سلامتی بده

البته روز اول اینجوری نشدا وسطاش شروع شد اول گلو درد اینا بود 

اگر علایم دیگ نداری شاید حساسیته 

مرسی شمام عزیزم 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠