2777
2789
عنوان

طبقه ی بالای مادر شوهر

318 بازدید | 111 پست
ما ی زمین جایی داریم که حدود بیست و پنج می ارزه توی روستاس و کشاورزیه ولی اینده داره یکمم پول خودمون جمع کردیم که ن میشه باهاش رهن کرد ن خونه خرید شوهرم میگه طبقه بالای خونه بابامو بسازیم فعلا تا ی روزی که پول دستمون بیاد دوباره خونه بخریم .نظر شما چیه؟؟؟؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 
به هیچ وجه من اینکارو نمیکنم ولی شما شرایط خودتو بسنج روحیات خودت و خانواده شوهرت واینکه میتونی باهاشو کنار بیای یا نه
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من تجربه زندکی با مادرشوهر رو ندارم ولی به نظرم اگر خیلی به لحاظ اقتصادی برای تهیه خونه مشکل دارید خب چرا که نه
خدایا شکرت... به خاطر وجود دخترم و همه عزیزام ازت سپاسگزارم
من تجربه ندارم ولی اکثرا ناراضین
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤