2777
2789
عنوان

طبقه ی بالای مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 111 پست
ببین اسمش روشه طبقه بالای خونه اونا یعنی خونه مال اوناست این خرجی که میزارین رو میدن بهتون؟ انگار دارین واسه اونا خونه میسازین دیگه
من خالی از عاطفه و خشم ، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت بین بودن و نبودن
عزیزم چرا این پولی که دارین خرج خونه مادرشوهر کنیو بری با زجر پیششون زندگی کنی؟پولتو ببر یجا پایین شهر رهن کن تا هم پول رهن برات بمونه هم جمه کنی تا بخری,اگه بالای خونه مادرشوهرو بسازی پولت از دستت رفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش من طبقه بالای خونه بابام هستن ناهار وشام پایینن زنداداشم دوساعت خونه خودشون نیست خیلی بده اصلا مستقل نیستند مامان بیچارم شده کلفتش برادرم خیلی توقعات نابجایی داره
♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡
اصلا من یه لحظه هم نمیتونم بهش فکر کنم که برم پیش مادرشوهر.ولی شرایط ادما با هم فرق داره باید به شرایطی که دارید فکر کنی شاید این کار برا شما تو شرایطی که دارید خوب باشه باید بیشتر فکر کنی. ولی اگه امکانش باشه جدا زندگی کنید خیلیییی راحت تره.تازه بعد از اون همه خرج اخرش خونه مال مادرشوهره و شما مستاجرشی
دخترم پسرم عشقم