2777
2789

من تقریبا سه روز موند تا زایمانم میخوام طبیعی زایمان کنم به امید خدا ولی چون تجربه ندارم ، از اونایی ک طبیعی زایمان کردن میخوام نظرات و تجربه هاشونو بگن

ماما همراه بگیر حتما خونسردیتو حفظ کن بجای جیغوداد زدن رو تنفست و حرکاتی ک ماما بهت میگه تمرکز کن 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماما همراه بگیر حتما خونسردیتو حفظ کن بجای جیغوداد زدن رو تنفست و حرکاتی ک ماما بهت میگه تمرکز کن

مامای همراه و اتاق خصوصی رزرو کردم و دکترم هم خیلی با اخلاقه ، من از دردش نمیترسم از لحظه ی فشار دادن میترسم ک زورم تموم نشه

اگه بتونی بری خصوصی یااینکه مامای همراه بگیری بهتره 

ناحیه پرینه روماساژبده 

زیادراه برو 

گل گاوزبان ریسک داره پس اصلانخور 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

تجربه نداشتم اما از تجربه بقیه میگم:

توی یوتیوب سرچ کن «پارمیدا تجربه زایمان طبیعی»

حتما ورزش های مخصوص انجام بده

از تکنیک تنفس استفاده کن

و درکل ریلکس و آروم باش

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

مامای همراه و اتاق خصوصی رزرو کردم و دکترم هم خیلی با اخلاقه ، من از دردش نمیترسم از لحظه ی فشار داد ...

نه اونجوری نیست ک زچرت تموم بشه خودت نخوای هم زور میزنی حتی اوناییک بیحسی میگیرن هم میتونن زور بزنن 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

اگه زایمان بدون دردانتخاب کنی فکرکنم بهترباشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اگه بتونی بری خصوصی یااینکه مامای همراه بگیری بهتره ناحیه پرینه روماساژبده زیادراه برو گل گاوزبان ری ...

ماما گرفتم و باهاش در ارتباطم ولی بیمارستانم نیمه خصوصیه و بخیه هامو هم قراره دکتر زیبایی بزنه ولی خودم کمی استرس دارم از لحظه زایمان نه از دردقبل زایمان

اگر بیمارستان خوب برای پزشک متخصص بیاد برای زایمان وبی دردی بگیری خیلی خوب هست ولی بیمارستان دولتی بدون پزشک متخصص نشنیدم کسی راضی باشه 

برای من دکتر خودم اومد وبعد هم بخیه به صورت ترمیمی و زیبایی زد خیلی راضی ام خیلی ناز مسائلی که بعضی ها بعد زایمان دچارش میشن رو اصلا ندارم 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏