2777
2789

از فضای مجازی دور بشید اینو جدی میگم 

توی فضای مجازی هیچ چیز واقعی نیست هیچ چیز!

حتی آدما 

به مرور زمان آدم داغون میشه ،همین اکسپلور رو ببینید من یه مقاله خوندم راجبش خلاصه این میشد 

می‌گفت اینکه ما تو اکسپلور میکردم و هر ویدیو یه محتوای جدید داره دلیلش فقد تشویق ما به اسکرول کردن بیشتره تا تایم بیشتری رو در اینستا بزاریم و این فعالیت مغز مختل می‌کنه و بی تمرکزی شدید میاره:)) 

اخبار هم ذهن رو بیشتر درگیر می‌کنه 

پس چند روز گوشی رو خاموش کنید بزارید کنار ،از آدما دور بمانید از اخبار دور بمونبد از فضای مجازی دور بمونبد 

و این چند روز کار هایی که دوست دارید رو انجام بدید هرکاری که دوست دارید ،کتاب بخونید،ورزش کنید ،غذا درست کنید ،کاردستی درست کنید ،موزیک مورد علاقتون رو گوش بدید 

و بعد چند روز خودتون متوجه میشوید که چقدر حالتون بهتره و سر حال تردید:))🎀 

من تجربه شخصیمو گفتم تا شما استفاده کنید امیدوارم مفید باشه بچه ها🫂❤️

🫠✨

کاش میشد..فضای مجازی اعتیاد اوره

اگر بخواید از چیزی دور بشید و کنار بزارید صددرصد باید جایگزین پیدا کنید در غیر این صورت بله کاملا غیر ممکنه 

یکی از بچه های فامیل ما بشدتتت معتاد گوشی بود پدرش براش گربه خرید و جایگزین کرد الان سمت گوشی هم نمیره 

درصورتی که اگر فقد با حرف بهش میگفت گوشیو بزار کنار معلوم بود نتیجه نمیگیره!

🫠✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بخواید از چیزی دور بشید و کنار بزارید صددرصد باید جایگزین پیدا کنید در غیر این صورت بله کاملا غی ...

جایگزین هم کردم فایده نداشت..

کلن حس میکنم مجازی نباشه دیوونه میشم

از اینجا هم میخواستم برم نتونستم

هیچ‌کس‌‌تورو‌کامل‌نخواهد‌فهمید‌‌..!

جایگزین هم کردم فایده نداشت..کلن حس میکنم مجازی نباشه دیوونه میشماز اینجا هم میخواستم برم نتونستم

این یکم وابستگی کاملا طبیعیه بعد از مدت ها بخواید از این فضا جدا شید،معلومه ک سخته اما باید یکم تحمل کرد تا نتیجه گرفت 

🫠✨

این یکم وابستگی کاملا طبیعیه بعد از مدت ها بخواید از این فضا جدا شید،معلومه ک سخته اما باید یکم تحمل ...

۲ ماهه سعی دارم از اینجا برم نشدد واقعا

رفتم هم وسوسه شدم‌برگشتم😂💔🥲

هیچ‌کس‌‌تورو‌کامل‌نخواهد‌فهمید‌‌..!

وای من از بس میرم اینستا حس میکنم افسردگی‌ گرفتم همه خوشبخت

آدمایی که توی اینستاگرام هستن بهترین ورژن خودشون هستن

امروز ما این مدلی شدیم که سی سال از باطن زندگی خودمون رو با ۳۰ ثانیه از ظاهر زندگی دیگران مقایسه میکنیم 

از نظر علم هم اصلی ترین دلیل افسردگی مقایسه کردنه، 

توی مجازی هیچ کس از بدبختیاش نمیگه !هیچ وقت 

پس از این فضا دور بشید و دوست داشتن خودتون رو یاد بگیرید این به این معنی نیست که شما بی نقصی !نه!

هدف اینه با نواقص خودمونو بپذیریم و دوست داشته باشیم و برای بهتر شدن تلاش کنیم❤️🫂

🫠✨