2777
2789
عنوان

طبقه ی بالای مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 111 پست
اصلا و ابدا شوهر من قبل از ازدواج کلی پول گذاشته بود زمین پدرشوهرمو کوبیدن ساختن دو طبقه آپارتمانی. بعد کلی به دکوراسیون داخلی طبقه خودمون هزینه کرد که قراره اونجا بشینیم تا آخر. منم مشکلی نداشتم با اونجا نشستن. پدرشوهرمم به شوهرم گفته بود یه طبقه مال توه اما خونه به اسم خودش بود کلا. دو سال نشستیم بعد ماشین مدل بالا خریدیم. خوشگل بودن طبقه ی ما از یه طرف(فقط 40تومن دکوراسیون داخلی) و ماشین مدل بالا از طرف دیگه باعث شد حسودی کنن و ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

... هر تقی به توقی خورد به رخ شوهرم کشیدن خونه رو. پدر شوهرم بهم گفت اگه من بالا رو اجاره میدادم الان من سوار اون ماشین بودم... تا یه بحث کوچیک پیش میومد خواهرشوهرم میگف بهم کاری نکنه بگم بابا از گوشش بگیره بندازتش بیرون... آخرم که طی یه سوتفاهم که پدر شوهرم فک کرد دارم راجع به دخترش حرف میزنم پدرشوهرم بهم گفت حرف اضافه نباشه اون دخترمه تو مستجر منی...
به هیچ وجه قبول نکن که فقط شرش برات می مونه دوری و دوستی
LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......
این شد که از اونجا درومدیم و اومدیم اجاره نشین شدیم. جهازم مونده اینور اونور. 4جا وسایل گذاشتم چون پول نداشتیم خونه بزرگتر رهن کنیم. قبل از اینکه از انجا دربیایم شوهرم همه پس اندازشو خرج مراسم عقد خواهرش کرده بود. واسه خرید خونه کل داراییمون یه ماشین بود. مجبور شدیم 20 تومن زیر قیمت بفروشیم با طلاهای من.(خیر سرم تازه عروسم نمیتونم جایی برم چون طلا ندارم) هرچند به لطف خدا الان خونه ی خوبی خریدیم و قراره اسباب کشی کنیم. ....
... پس تجربه من استفاده کن. پول خودتونو نگه دار. ببین وقتی ما از اونجا درومدیم مادرشوهرم اینا خوش و خرم نقل مکان کردن طبقه ما! جلب اینجاس که اون موقع هی میگف پارکت چیه کاغذ دیواری چیه سنگ انتیک دوس ندارم خوشم نمیاد.... شوهر بیجاره ی من از ماشین مدل بالاش پیاده شده بود با اتوبوس اینور اونور میرفت. ببین چه زجری کشیدیم. الان خونه 80 متری گرفتیم اگه از اول جدا مینشستیم الان حداقل 120 میگرفتیم...
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&PageNumber=90 دعوتتون میکنم به تاپیک ♥️♥️♥️ همســـــــــــرانه ♥️♥️♥️
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1