2777
2789

بچه ها بانامزدم رفتیم بیرون خیییلی تند راه می‌رفت ک من دویدم هم بهش نمیرسیدم بعدش بیخیال شدم فهمیدم ک دوست نداشت بامن راه بره خیلی دلم گرفت یجورایی پشیمون شدم و اصلا خوش نگذشت  بعدم امروز تصویری زنگ زد گفت چقد صورتت بادکرده _قبلا هم چند بار از چهره ایراد گرفته بود میگفت زشتی دماغت درازه _درحالیکه همه از چهرم تعریف میکنن و میگن خیلی خوشگلی _راستش دیگه ذوقی ندارم واسه دیدنش ک مثلا بخودم برسم یا لباس خوب بپوشم _من ۲۶ سالمه اون ۴۲ قبلا ازدواج کرده و جداشده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونه خوشگلی از عمد میگه، 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

عزیزم این همه تفاوت سنی خوب نیست

اینایی هم که گفتی از معایب همین تفاوت سنیه 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

بیخیال چه تهوع اوره چرا با خانوادت در میون نمیذاری این ادم تا اخر عپرت سوهان روحت میشه میخا فاصله سنی زیادش و زیباییت رو اینجوری با تخریب کردن زیر سوال ببره همین الان تمومش کن تو سنی نداری

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚