2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی به اندازه گرسنگی باعث لاغری نمیشه اما باید رو حساب و کتاب برید جلو وگرنه آسیب شدید می بینید، باشگاه برید یا تو خونه طناب بزنید و عرق بریزید، استخر برید و توی سونا بشینید کشتی گیرا واسه کاهش وزن فوری اینکارها رو میکنن 

قند و برنج و نان اگر میتونی حذف کن...نمیتونی کم کن...پیاده روی و رقص .... اب تا ۸ لیوان در روز‌..قهوه تلخ وچای سبز...راحت لاغر میشی

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
اگر فقط با نخوردن میشد لاغر کرد الان من باید ۳۰ کیلو میشدم

بايد ببينين چطوري ميخورين شايد مثل قديم من هستين نميخوردم نميخوردم گرسنم ميشد اشتهاي عصبيم بهم غلبه ميكرد نميفهميدم از وقتي قرصاي كنترل اشتهاي عصبي رو مصرف ميكنم ميفهمم عادي و كم غذا خوردن يعني چي

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

اولش چند جلسه برو دکتر تغذیه ولی بعدش خودت رعایت کن، نون و برنجت رو کم کن، روزی ۸ لیوان آب بخور، سه وعده میوه بخور و از دکتر تغذیه بپرس چقدر کالری باید مصرف کنی، طبق همون اندازه در روز کالری استفاده کن. 

هیچی به اندازه گرسنگی باعث لاغری نمیشه اما باید رو حساب و کتاب برید جلو وگرنه آسیب شدید می بینید، با ...

زانو درد درام میخوام من خیلی زیاد عرق میکنم  ولی لاغر نمیشم

بايد ببينين چطوري ميخورين شايد مثل قديم من هستين نميخوردم نميخوردم گرسنم ميشد اشتهاي عصبيم بهم غلبه ...

نه من اشتهای عصبی هم ندارم 

غذام هم‌کنترل میکنم

شیرینی و فسا فود و تنقلات هم ندارم

ولی زنم کم نمیشه