2777
2789

مامانادارم ازاسترس میمیرم دکترم گفت پنجشنبه صبح برو بخاب بیمارستان کپسول و اینا میزارن اگه دهانه رحم بازشدطبیعی نشد سز میکنن 

کسی تجربه اینجور زایمانی داشته 

من خیلی میترسم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی نداره من داشتم قبلا

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
چطوری میتونین طبیعی بیارین وااای من فوبیاشو دارم خیلی با دل و جرات هستین به خدا 

چاره ای ندارم میگن چون شکم اوله باید درد طبیعی رو بکشی نتونستی سز میکنیم تازه بیمارستان خصوصیم هستش خیر سرشون

دهانه رحمتم بازشد عزیزم؟ من اخه معاینه کرد گفت لگنتم زیاد تعریفی نیست 

اگه لگنت زیاد تعریفی نیس خودتو اذیت نکن برو سزارین کن چرا میخای خودتو شکنجه بدی

آرامش روزهای بیقراریم خدا....
چاره ای ندارم میگن چون شکم اوله باید درد طبیعی رو بکشی نتونستی سز میکنیم تازه بیمارستان خصوصیم هستش ...

یک چیز دروغ میبافتی تا سز کنن..میگفتی مثلا چندسال پیش عمل لیزیک کردم. اونوقت سزت میکردن

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

من حتی بی حسی هم نمیتونم تحمل کنم اینقدر وحشت دارم فقط بیهوشی فقط.... یعنی سر پسرم بیحسم کردن دیدن من اینقدر ترسیدم و اروم و قرار ندارم قبل از شروع خواب اور خیلی قوی بهم زدن که مثل خود بیهوشی عمل کرد و سریع خواب رفتم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰