2777
2789

نپرسین چندکیلویی فقط بدونین خیلی تپلم ازکلمه چاقم بدم میاد  

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چندکیلویی؟ 😁😂😂😂

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

خیلی هم خوبی تپلها مهربونن دستپخت خوبی هم دارن به تپل بودنت ادامه بده قشنگم

با سندروم دیس گرافی دست و پنجه نرم میکنم سعی میکنم درست بنویسم اگه غلط املایی دیدین ممنون میشم بهم بگین⁦❤️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخطر همین که بدت میاد لاغر کن از این کلمه استفاده میکنم تا بهت بربخوره

منم اول تابستون خیلی چاق بودم اما الان لاغر کردم و با لباسایی که مبتونم بپوشم کیف میکنم خودمو خفه کردم از عکس گرفتن فقط حیف کاش خیلی زودتر این کارو میکردم

من وقتی تو اینستا میچرخم کافیه یه بلاگر یا کلا یه پست ببینم که یه خانوم تپلی از خودش گذاشته سریع میرم تو کامنتا خطاب به اون فضولایی که اومدن هیت بدن یا در موردم چاقیش نظر بدن میگم خفه شید بابااا شما مگه (...) خورش هستین به شما چه....!

با سندروم دیس گرافی دست و پنجه نرم میکنم سعی میکنم درست بنویسم اگه غلط املایی دیدین ممنون میشم بهم بگین⁦❤️⁩
شروع کن و تا به خواستت نرسیدی متوقف نشو...به سال دیگه همین روز فکر کن که اگه شروع نکنی چقدر حسرت میخ ...

دقیقا الان حسرت میخورم چرا الان لاغر نکردم 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توروخدا بگو چجوری منم یبار بیست تا کم کردم بعد دوبار باردار شدم و برگشت لنتی 

حذف کربوهیدرات . قند 

تو ۴ماه ایده آل شدم 

اما الان موهام شروع به ریزش کرده دعا کن ریزش موهام هم قطع بشه

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤

بخطر همین که بدت میاد لاغر کن از این کلمه استفاده میکنم تا بهت بربخوره منم اول تابستون خیلی چاق بود ...

من الان میرم لباس بخرم نگاه میکنه میگه اسمال بیارم درسته من غش میکنم از ذوق🫠😂