2777
2789

بخدا چیز بدی نگفتم گفتم فلانی خیلی بیش از حد لاغره دروغ هم نگفتم اون طرف خودشم همیشه میگه مشکل لاغری دارم 

بعد گفت همون لاغر مردنی رتبه ش عالی شده برا انتخاب رشته کلانشهر های بزرگ زده احتمال زیاد تبریز قبول میشه تو چه گوهیی میشی؟ میری پیام نور اینجا تو همین شهر میمونی اونا میرن مستقل میشن حالا تو که لاغر و چاق نیستی به چه درد میخوره؟؟ واقعا قلبم تکه تکه شد من قصد مسخره کردن اونو نداشتم ولی توقع همچین حرفی هم از مادرم نداشتم که بخاطر رتبه افتضاح م انقدر تو همه موضوع ها برینه بهم😔بچه ها تروخدا درس بخونید ناموسا بخونید اگر خانواده سمی دارید

ببخشید ولی مامانت راست گفته

بدم میاد از کسایی که راجب اندام و ظاهر یکی دیگه نظر میدن و احساس برتری میکنن

اندامم سلیقه ایه مثلا من عاشقه اندام لاغر و اسکینی و سلبریتیام

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار دیگه هم بدون اینکه چیزی بهش بگم گفت ایلا ( دختر دختر داییش) فرهنگیان قبول شد شوهر کرد این همه موفقیت داره با اینکه همسن توعه😔 همش اینو اونو میزنه تو سرم

ببخشید ولی مامانت راست گفتهبدم میاد از کسایی که راجب اندام و ظاهر یکی دیگه نظر میدن و احساس برتری می ...

من احساس برتری نکردم اصلا نگفتم من خوبم اون سواستفاده کرد که رتبه مو بکشه به رخم 

اخرش هیکل خوبت به داذت میرسه نه مدرکت مردم عقلشون به چشمشونه

۲۰ سال دیگه بهترین اندامم داشته باشی از بین میره ولی مدرکت و پولت برات میمونه 

هیکل و هم که این دوره همه با رژیم و ورزش و عمل همه دارن و میتونن داشته باشن چیز خاصی نیست

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

۲۰ سال دیگه بهترین اندامم داشته باشی از بین میره ولی مدرکت و پولت برات میمونه هیکل و هم که این دوره ...

بخدا منم همینو میگم اصلا هم نگفتم من از اون بهترم بحث چیز دیگه ای بود

ببخشیدا مادرت راست میگه اون دختر بیشتر از تو تلاش کرده هر جقدر هم لاغر باشه از تو بهتره  واقعیت رو قبول کن توقع نداشته باش بهت بگن نه این چیزا ارزشو افتخار نداره... اما داره بپذیر که داره و مادرت هم تا حدودی درست گفته حالا لحنش تند بود