2777
2789
آره بابا من ۱۸ سالگیم تازه گواهینامه گرفته بودم انقد میترسیدم باید تمرین کنی و ترستو نادیده بگیری ...

آفرین،من امسال گرفتم توی سی و سه سالگی.امشب رفتم تمرین استرس نداشتم چون مسیر مستقیم بود ولی توی کوچه میترسم

یعنی تسلطت به فرمون بده؟ اگه اینه خیلی ایراد جدی ای هستا اگه میتونی یکی دو جلسه با مربی بگیر که رف ...

آره یه کوچولو،اتفاقا این کسی باهاش تمرین میرم چند ساله راننده هست و اصولی بهم همه نکات رو میگه،میگه جلسه اول بعدش روبراه میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعا کنید منم امتحان شهر قبول بشم الان چند ماه از اتمام کلاسام می گذره ولی هنوز برای امتحان همت نکردم یه بار افتادم الان هم می ترسم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
آره یه کوچولو،اتفاقا این کسی باهاش تمرین میرم چند ساله راننده هست و اصولی بهم همه نکات رو میگه،میگه ...

همون پس

ولی جدی اگه مشکل داری فرمونو مربی حتما بگیر که بعدا اذیت نشی

چون فرمون خیلی مهمه

اگه هم نخواستی بگیری مهم نیس

ولی تو جاهای خلوت زیاد تمرین کن دور زدن و پیچیدن و نگه داشتن فرمونو موقع دنده عوض کردن

چون کسی هم پیشت میشینه میتونی تمرین کنی و خیالت راحت باشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

چشم گلم،ممنون بابت راهنمایی های خوبت🌹🌹🌹

خواهش❤️

ولی اصلا نگران نباش

هرچی هم ایراد داری طبیعیه

یه ماه دیگه به الانت میخندی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

برام دعا کنید منم امتحان شهر قبول بشم الان چند ماه از اتمام کلاسام می گذره ولی هنوز برای امتحان همت ...

ان شالله قبول میشی فقط پشت سرهم امتحان بده،قبلش اگه واست ضرر نداره قرص ضداسترس بخور،قبل امتحان هم حتما توی مسیری که امتحان میگیرن تمرین کن،خودم خیلی امتحان دادم بالاخره قبول شدم

ان شالله قبول میشی فقط پشت سرهم امتحان بده،قبلش اگه واست ضرر نداره قرص ضداسترس بخور،قبل امتحان هم حت ...

متاسفانه ماشین نداریم،دفعه چندم قبول شدی

«اللهم عجل لولیک الفرج»
سلام. ابجی دلیلش میدونی چیه؟ فقط بخاطر اینکه عادت نداری خواهر زاده من جلسه اول و دوم هم تا حدودی ...

سلام امشب جلسه دوم تمرین رانندگی رفتم خیلی عالی بود،کنترلم روی فرمان خیلی بهترازجلسه قبلی شده بود واسه اولین بار با سرعت۹۰ رانندگی کردم خیلی حس خوبی بود ممنون از راهنمایی های شما و بقیه دوستان نی نی سایتی