2777
2789

خیلی قوی هست .... نه که بخوام تشویق کنم ابدا  ولی اکثرا مادریم و میدونیم یه مادر حاضره جونشو بده واسه بچش .... ببینین چی میشه که اون مادر قید زندگی رو میزنه و یا مجبوره بچشو نبینه و داغ رو دلش بمونه یا پیش خودش باشه و همه مسولیتاش گردن خانم که واقعا سخته ....تازه تاپیک خانمی دیدم که با سه تا بچه طلاق گرفته بود واقعا سخته ....من یبار با شوهرم قهر کردم یه ماه رفتم خونه آقام بچمو از سر لجبازی پنج روز نذاشت ببینم خدا سر شاهده تا الان میگم همه سختی و رنجای زندگیم ی طرف اون پنج روز یه طرف هنوز بعد گذشت شش سال از اون روزا یادش میفتم تن و بدنم میلرزه خدا کنه هیچ وقت آدما مجبور ب جدایی نشن مخصوصا اونایی که بچه دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.