2777
2789
اسی چرا با بقیه دعوا داری

دعوا ندارم لحنشون بد هست من میگم فلان کس کاهش سن انجام داده همه پریدن بهم خب گناه من چیه سنشو کم کرده من فقط اومدم بگم یعنی میشه دوستانی که میخوان انجام بدن امکانش هست حالا به هر دلیلی

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

بابای من گفت سن شناسنامه ام از خودم کوچک تره میخواست زودتر بازنشسته بشه رفت سنش رو بزرگتر کرددنگ و ف ...

خدا بابات رو حفظ کنه همه کم میگنن دم بابات گرم زیاد کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂بخاطر بازنشستگییکی از اقوام سن نومزد پسرش بزرگتر از پسره بود آشنا داشت رفت کوچک تر کرد اسم دختره ...

چند سال پیش اینکارو کرد

قدیم راحت بود الان خیلیییییی سخت میگیرن

عمم سنش بالای ۶۵ بود تو کرونا نمیزاشتن بره مکه برای همین رفت دنبالش که کمتر کنه ۳ سال دوندگی دادگاه ثبت احوال و... تا درست شد بعد قانون ۶۵ سال برداشته شد 

امسال مکه رفت 

عمم سنش بالای ۶۵ بود تو کرونا نمیزاشتن بره مکه برای همین رفت دنبالش که کمتر کنه ۳ سال دوندگی دادگاه ...

بنده خدا چقد دوندگی کرده