ستایش33tch مدیر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 2618 عنوان چت ناشناس شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 67 پست دیشب یهو دیدم پیام اومد از این تبلیغ چت ناشناس بعد رفتم تلگرامش دیدم 3بار رو استارت چت ناشناس زده بعد اومد که بخوابیم دید بهم ریختم بهش چیزی نگفتم بعد منم تو رباته نوشتم متاهل خاک تو سرش یهو دیدم میگه من بخاطر دانلود فیلم رفتم اینجا چیه نوشتی تو این ربات آخه ربات چت ناشناس چه ربطی به دانلود فیلم داره دیروز | 09:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aramess عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4189 هنوز میگه اگه من دوباره فیلم دانلود کردم که بهم نگی چت کردی بزار یه نظر کلی بدم چون من تو این ربات بودم.اول اینکه استارت کردن فقط کافیه.وقتی مشخصات زده یعنی رفته جلوترولی باز دلیل نمیشه بگی چت کردیچون ویتی استارت میزنی مراحل بعد میاد ممکنه از رو کنجکاوی زده
ستایش33tch مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 2618 سایت مای موویز و زر فیلم بگین دانلود کنه منم همینکارو میکنم البته اکه خارجی نگاه میکنن الان ک دیگه اسم فیلم جلوش نمیتونم بیارم ولی در کل اکانت میسازی که چت کنی همون تایم ک فیلم دانلود کرده همون تایممم همزمان استارت اونو زده سه شب پشت سر هم
نایروبی_در_تعلیق عضویت: 1404/06/20 تعداد پست: 212 الان ک دیگه اسم فیلم جلوش نمیتونم بیارم ولی در کل اکانت میسازی که چت کنی همون تایم ک فیلم دانلود ... استارتر برا فیلمهخیالت راحت لطفا صلوات میفرسی برام🌱😁
mahiii1234 عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 3353 @Sp4ceTalkBot دیدمشممکنه موقع دان فیلم استارتش زده باشعولی همینکه استارت بزنی کافیهنمیدونممشخصات چرا وارد کردهنمیخواد ذهنتو درگیر کنیولی اگه واقعا درگیری میتونی با همون بات از گوشی شوهرت چت کنی
ستایش33tch مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 2618 بزار یه نظر کلی بدم چون من تو این ربات بودم.اول اینکه استارت کردن فقط کافیه.وقتی مشخصات زده یعنی رف ... خودمم یک زمانی که مجردی بودم از این غلطا میکردم میدونم انگار میکنه میگه فقط برا فیلم بوده چون میدونه ببینم چیزی تمومه کلا برام بعد لیست بلاکیش شده بود 40نفر از 34تا من کوچک ترین چیزا رو توجه میکنم سه شب آنلاین بود میگفت مخام فیلم ببینم دقیقا تو همون تایم تو اون ربات بود ه
ستایش33tch مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 2618 دیدمشممکنه موقع دان فیلم استارتش زده باشعولی همینکه استارت بزنی کافیهنمیدونممشخصات چرا وارد کردهنمی ... کلا میگم امشب دوباره برم سر گوشیش برم رو اکانتش
mahiii1234 عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 3353 کلا میگم امشب دوباره برم سر گوشیش برم رو اکانتش هر جور خودت راحتی ولی نزار شک کنه بهت که گوشیشو هی چک میکنی
aramess عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4189 خودمم یک زمانی که مجردی بودم از این غلطا میکردم میدونم انگار میکنه میگه فقط برا فیلم بوده چون می ... به روش نیاریواشکی چک کنیا هم چک نکن ادمخیانت کار خودشو لو میدهولی دلیل قانع کننده نداشتی حقیقتا بگیم حرف زده ۵۰ به ۵۰🙂↔️😂
ستایش33tch مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 2618 هر جور خودت راحتی ولی نزار شک کنه بهت که گوشیشو هی چک میکنی تو بیو رباتش نوشتم متاهله خااک توسرش بعد دیدم میگه زشته چیه نوشتی من اینجا نمیرم ولی هیچکسی هم ن لایکش کرده بود نه هیچی
ستایش33tch مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 2618 به روش نیاریواشکی چک کنیا هم چک نکن ادمخیانت کار خودشو لو میدهولی دلیل قانع کننده نداشتی حقیقتا بگ ... حرف که خدایی نزده بود ینی ندیدم شایدم پاک کرده معلوم نیست به مرد جماعت اعتمادی نیست که نیست
خدایاشکرت۷ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2443 لابد فیلم خاک برسری؟😐🩴 پدر تجربه بسوزه 🤣ن عزیزم برای دانلود فیلمعای سینما خانگی ام باید عضو ی عالمه چنل و ربات بشی خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱
aramess عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4189 حرف که خدایی نزده بود ینی ندیدم شایدم پاک کرده معلوم نیست به مرد جماعت اعتمادی نیست که نیست اصولا متاهلا پاک میکنن دیگهولی خو مشخصات زده کمی ادمو اذیتمیکنه😂