مگه ما توی شکم مادر راننده بودیم ما هم یادگررفتیم.من خودم چندبار ماشین رو زدم فقط قانونی برو و یوا ...
ی چیزی بگم بچه ها من تو چهارراه و ... خنگ میزنم. یعنی یهو ممکنه برم سمت ماشین روبرویی. چون سرم داد زدن دیگه ننشستم. واقعا اینا درست میشه؟ انگار از ترمز کردن و حرکت مجدد ترس دارم نمیدونم
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بعدم اینکه آموزش های ابتدایی آموزشگاه ها کافی نیست، تو اینستاگرام و یوتیوپ ویدیوهای خیلی خوبی واسه تسلط میذارن،شاخص ها رو یاد بگیرین،رانندگی براتون آب خوردن میشه،پارک دوبلی که الان من میزنم همسرم نمیزنه 😄
ی چیزی بگم بچه ها من تو چهارراه و ... خنگ میزنم. یعنی یهو ممکنه برم سمت ماشین روبرویی. چون سرم داد ز ...
چند بار با کسی که بلده و حوصله داره تمرین برین همه چی درست میشه،آبجی من پارسال تو کوچمون دنده عقب نتونست بره از همسایه کمک گرفت الان جاهای خیلی شلوغ رانندگی میکنه اینقدر نشست پشت فرمون دیگه استاد شده واسه خودش
مطمن باش بخاطر اینکه اگاهی محیطی ت پایین هست راهش فقط نشستن هست باعث میشه در زمان کوتاه بهتر ...
چه اصطلاح درستی.دقیقاااا آگاهی به محیط. خب اگه بشینم خطرناک نیست؟ میترسم اتفاقق بیفته
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چند بار با کسی که بلده و حوصله داره تمرین برین همه چی درست میشه،آبجی من پارسال تو کوچمون دنده عقب نت ...
ماشالله بهش کاش بتونم. کسی اطرافم ادم با حوصله نیست بشینه وگرنه عاشق رانندگی ام
آفریم دقیقا،یوتیوپ خیلی خوبه منم کلیپ هاش رو همش نگاه میکنم تمرین که میرم قشنگ تو ذهنم همه چی میاد&n ...
واقعا چیزایی رو یاد میدن،که هیچ آموزشگاهی یاد نمیده،بعدم اینجا جاافتاده فقط با تجربه شاخص ها دستت میاد،ولی اینا بدیهیات ماشین که همون اول میشه یاد گرفت
گواهینامه داری؟ اگه داری نترس فقط جای خلوت بشین جایی که یه آدم هم تردد نکنه کار نیکو کردن از پر ک ...
اره عزیزم پارسال گواهینامه گرفتم