2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به خواهر زاده م گفتم هرکی بوق میزنه توجه نکن الان خیلی راحت هست😂

چه خوب،منم فردا باید همین کار رو کنم،دوس دارم یکی که بلده کنارم باشه وهرجا اشتباه کردم سریع کمکم کنه،ولی تنها باید برم

چه خوب،منم فردا باید همین کار رو کنم،دوس دارم یکی که بلده کنارم باشه وهرجا اشتباه کردم سریع کمکم کنه ...

ابجی اولش با همسرت برو فقط کنارت باشه

بعد دوسه بار تنها برو.

دخت خواهرم هنوز ۱۸سالش نشده ولی انقدر گفت دایی بهم یاد بده دیگه یادش میدم.

آبجی اصلا به بوق و داد و بیداد اقایون توجه نکن

اگه خداینکرده یه اینه بغلت حتی بشکنه هیچکدوم نمیان خسارت بدن که

پس توجه نکن

ابجی اولش با همسرت برو فقط کنارت باشه بعد دوسه بار تنها برو. دخت خواهرم هنوز ۱۸سالش نشده ولی انقدر ...

سلام.امروز بالاخره رفتم تمرین رانندگی،مشکلم توی تنظیم فرمان هست،خدا کنه جلسات بعد بهتر بشم

سلام.امروز بالاخره رفتم تمرین رانندگی،مشکلم توی تنظیم فرمان هست،خدا کنه جلسات بعد بهتر بشم

سلام.

ابجی دلیلش میدونی چیه؟

فقط بخاطر اینکه عادت نداری

خواهر زاده من جلسه اول و دوم هم تا حدودی این مشکل داشت جلسه سوم دیگه اوکی شد

سلام. ابجی دلیلش میدونی چیه؟ فقط بخاطر اینکه عادت نداری خواهر زاده من جلسه اول و دوم هم تا حدودی ...

دستام خیلی درد گرفت،میگن فرمون رو سفت میگیرم درصورتیکه بنظر خودم فرمون رو سفت نگرفتم

آره بابا

من ۱۸ سالگیم تازه گواهینامه گرفته بودم انقد میترسیدم

باید تمرین کنی و ترستو نادیده بگیری

بعد چن دیقه می بینی نمیترسی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بهت قول میدم. افرین که شروع کردی .یه قدم مثبت توی زندگیته

مممنون بابت انرژی مثبتی که بهم میدین،تازه شب رانندگی کردم بچه ها هم بودن اذیت کردن با شلوغی هاشون،مجبور شدیم ببریمشون

یعنی تسلطت به فرمون بده؟

اگه اینه خیلی ایراد جدی ای هستا

اگه میتونی یکی دو جلسه با مربی بگیر که رفعش کنه

چون اگه به فرمون مسلط نباشی خطرناکه اول کاری و خودش عامل استرسای بعدیت میشه

به نظر خودم مهم ترین چیز تو اوایل رانندگی همین فرمونه و بس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه